.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Последици от - "Обичам те"

Случвало ли ви се е? :
    Ходите с някой/я,но не сте му/й казвали, че го/я обичате.
    И през това време чувствате, че все едно ви е безразличен/а, не държите чак толкова много на този човек и ви е все едно какво ще стане с връзката Ви.
    НО....
    След известно време му/й казвате, че го/я обичате и всичко се преобръща, започвате да изпитвате много по-силни чувства към него/нея, да не можете без този човек и т.н.
    <N>

Не... по-скоро ме е страх да кажа въпросното "Обичам те" ,въпреки че го мисля и вярвам в това.... страх ме е,че все някога ще съжалявам за думите си... ааах,а как не искам да е така...
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

ей,странен ефект.Не,не ми се е случвало
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    еми честно казано ми се е случвало и след тази случка се разделихме и после адски боли и адски много съжалявах но какво да се прави съдба

не,не ми се е случвало аз си казах
    You've got my head spinning

Град
    Pleven
    az pa kazah na edin oligoDUH 4e go obi4am i toi me zaeba da go luba ma puka mi imam si nov

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    еми честно казано ми се е случвало и след тази случка се разделихме и после адски боли и адски много съжалявах но какво да се прави съдба
    абсолютно същата работа и при мен..
    <N>

Последиците от "Обичам те" - най-често лоши, особено при индивиди, които не знаят какво искат, не умеят да обичат, да са сериозни, отдадени и т.н.
    Затова избягвам тъпата фраза. Като дойде принцО на коньО - и като знам, че няма да се изхили, да избяга или да ме направи на парцал - тогава щему казвам че го обичам.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на glamouros
    Ами не - нищо подобно. Хубаво е да казваш на хората, че ги обичаш. Но е много важно и да до доказваш - ако ли не именно този ефект ще се получи.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Последиците от "Обичам те" - най-често лоши, особено при индивиди, които не знаят какво искат, не умеят да обичат, да са сериозни, отдадени и т.н.
    Затова избягвам тъпата фраза. Като дойде принцО на коньО - и като знам, че няма да се изхили, да избяга или да ме направи на парцал - тогава щему казвам че го обичам.
    ПО вероятно да дойде коньО на бел ПринцО...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Vajno e kato kazva6 'Obi4am te " naistina da go misli6 ina4e 6te se polu4i taka
    Is everybody going crazy?!?

До сега не съм казвала тези думи на момче. Наистина внимавам с тяхната употреба. xD
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Да...така сама се самонавих че го обичам и след няколко месеца се питах защо съм с него и защо се самозалъгвам... много го нараних...

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    не ми се е случвало..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Май да. След като нещо е казано, осъзнато... се приема много по-лесно от самите нас. Такова е моето мнение. А "Обичам те" звучи толкова хубаво...особено като е искрено.

Супер фен
    Не ми се е случвало, а и за да го кажа на някой трябва да съм го премислила дълго време какво би се променило, дали после ще съжалявам, дали ще ми отвърнат със същото и т.н.
    nicolepcd

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ami ne

Цитирай Първоначално написано от sunbeamz
    Не... по-скоро ме е страх да кажа въпросното "Обичам те" ,въпреки че го мисля и вярвам в това.... страх ме е,че все някога ще съжалявам за думите си... ааах,а как не искам да е така...
    да и при мен е точно така...избягвам да го казвам, въпреки че понякога го мисля, но в крайна сметка нищо не се е получило. Така че се надявам когато му дойде времето то само да ми излезне от устата

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ПО вероятно да дойде коньО на бел ПринцО...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    In Your Dreams...
    Цитирай Първоначално написано от sunbeamz
    И аз съм така.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си