- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да чуем мнения
ехх авторе,авторе... голямо спамче голямо нещо...![]()
Няма лошо де... кеф да има за настроение...
![]()
По темата... незнам повечето не съм ги виждала на снимки... иначе да има симпатични хора тук... не само на външен вид....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от sapa91
В един от разделите има тема за лични снимки. Логика...Първоначално написано от BaiboCo
Наклонности имам към krem4et0, ама нещо ми се дърпа.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Е, не чак толкова много.....Просто да ме желаеш ощеТо и аз ти се точа, ама.....мъжо ти се върна от странство и ми е неудобно
![]()
А иначе преди време slun4ice си беше сложила един аватар, на който гърдите и бяха страхотни...Много секси![]()
Хохо, аз ако нямах мъж и тя беше поне би... хич нямаше да й откажаИ на beb4yy й се точех преди 2 години, ама май не се брои, защото наскоро се регистрира. И на хоти не бих отказала.
Абе все момичета от тука си харесвам, пък като изляза на улицата повече момчета ми хващат окото![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Де да знам. С никого не съм се виждалПървоначално написано от x3eme
Първоначално написано от x3eme
Бате, ако и ти беше на моя кур...(нямам време бе, кога да влизам...)
Ей сега тръгвам за Стз и довечета ще ме видиш![]()
(ще ти оспамя пак някоя тема)
пък и обещание имам... :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
ами може би...FunnYboY ииии автора ест.![]()
![]()
![]()
Don't worry , be happy!
The_hottie, i kremcheto
ами може би...FunnYboY и автора ест.![]()
![]()
Don't worry , be happy!
Първоначално написано от XladyX
![]()