- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъл или .. бебе
Болки в кръста,и гърдите.. и бяло течение без миризма ... е признак на идване на цикъл или бременност?!![]()
e ti pa se edno ne znae6na cikul mnogo qsno
kak da go krusti na teb kato to e ot menПървоначално написано от mettalium
![]()
От 4-5 дни съм в това положение..Първоначално написано от nejnaDROGA
и вече взех да се побърквам!
И аз бях така пък не беше цикъл...Първоначално написано от x3eme
А по темата - ако ти закъснява тест и всичко се разбира вече
![]()
Тест, бе, дете! Тест!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
a pri tebe g/d sled kolko vreme se poqviha priznacite?Първоначално написано от VeSna
Ако толкова се притесняваш си направи тест
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Otnosno testa minaliq mesec mi doide na 19 i tozi si napravih na 20 i be6e otricatelen no po princip mi idva na 22
poznavam momi4e koeto su6to pri smqna na klimapa mu se promenq datata na cikula.Първоначално написано от nejnaDROGA
4ul te gospodПървоначално написано от nejnaDROGA
aide dano!
Повръшах на 3-4 ден след като съм забременяла (значи 14-17 ден след последния ми цикъл), другото - подуване на стомаха, болки в гърдите, течения - около месец след забременяването ми - т.е. около времето което ми е между цикала... Гадно нали?Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Офф и аз съм така в момента...Цикъл няма какво друго да е...Сутринта като се събудя майка сигурно ще има да пере чаршафи..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ами то в началото симптомите са като ПМС, само че гърдите те болели някак по различен начин незнамАко имаш основание за притесние тест, апак най-добре 2, че си ебало майката не винаги са точни...
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Аз залагам на цикъла, даже съм сигурнаПървоначално написано от Rofl4e
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Само от болките в кръста ти казвам, че не сиГлавно болки има ниско долу посредата на окосмението и са режещи и кратки, има и напрежение като .... абе се едно не можеш да се доизпишкаш..
А гърдите болят не толкова,колкото са подути и стегнати, а те болят зърната, а течението може да се дължи на настинка... Като цяло мирише ми на ПМС така че споко
![]()
Mи да ама мразя така...Не ми е удобно да спя с превръзка,а тампони не ползвам...Както и да е дойде ми нескаПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И аз така мисля. Едва ли си бременна, но за по-сигурно си направи тест.Първоначално написано от nejnaDROGA
Дано да няма нищо.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!