- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мобилни телефони
Мм .. надявам се да е от добрата страна ..Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Та .. тези телефони който ми препоръча .. N серийте .. не се сещам за точно тези телефони който си написал, но попринцип съм останала с впечатлението, че N-ките са големи, груби телефони ..![]()
Принципно аз май ще се насоча към SE C902 .. просто не мога да не забележа изумителната камера (: а иначе не помня точно, но мисля,че и WAP имаше (think)
А да знаете горе долу накаква ориентировъчна цена на SE C902 ? (:
Като цяло е добър. Матрица на снимане, резолюция, екран, цветове ... Паметта е идеална и е ефтина ( СД ) ... Мисля, че единствен недостатък е малкият му екран. Все пак повечето други модели с 5 мп камера имат доста по-големи екрани и снимката става по-качествена.Първоначално написано от InnchetO
С две думи : Добър е.
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
N-сериите, които ти предложих пък точно Не са груби и грозни, съобразих се малко с теб. Точно според твоя вкус са предвид, че харесваш С902
По принцип като знам какво се случваше с навигационните бутони на К850, не знам какво ще иде и с С902..![]()
Ако те кефи - вземай го. както ти казах можеш да го вземеш доста тънко, според зависи![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮