.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Имаш различен вкус като за момиче
    Мм .. надявам се да е от добрата страна ..

Та .. тези телефони който ми препоръча .. N серийте .. не се сещам за точно тези телефони който си написал, но попринцип съм останала с впечатлението, че N-ките са големи, груби телефони ..

Принципно аз май ще се насоча към SE C902 .. просто не мога да не забележа изумителната камера (: а иначе не помня точно, но мисля,че и WAP имаше (think)
    А да знаете горе долу накаква ориентировъчна цена на SE C902 ? (:

Град
    На слънцето :>
    Мнения за SE C902 ? Някой да има такъв ?

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Мнения за SE C902 ? Някой да има такъв ?
    Като цяло е добър. Матрица на снимане, резолюция, екран, цветове ... Паметта е идеална и е ефтина ( СД ) ... Мисля, че единствен недостатък е малкият му екран. Все пак повечето други модели с 5 мп камера имат доста по-големи екрани и снимката става по-качествена.

С две думи : Добър е.
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

N-сериите, които ти предложих пък точно Не са груби и грозни, съобразих се малко с теб. Точно според твоя вкус са предвид, че харесваш С902

По принцип като знам какво се случваше с навигационните бутони на К850, не знам какво ще иде и с С902..

Ако те кефи - вземай го. както ти казах можеш да го вземеш доста тънко, според зависи
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си