- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е при спорт да се скъса химена ?
Чувала съм че ако някое момиче което много се натоварва при спорт (и е девствено) може да скъса ципата си. Днес като се върнах от тренировки и имах сравнително доста кръв... сигърна съм напълно че не е от цикъла. Само с това свързвам кръвта по бельото. Моля ви отговорете ми сериозно защото съм много притеснена.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
tva koeto si 4uvala e napulno vqrno.nai se slu4va pri gimnasti4kite ako trenira6 gimnastika zna4i i prti teb se e polu4ilo taka![]()
Ами аз тренирам по 3-4 часа дневно - тенис. Треньорката ми е много строга и ами общо взето много ме натоварва. Понякога започва да ме боли много ниско долу корема и ме е страх да не е нещо по-сериозно.
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
не ми се вярва.. но може и да има такива случай![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
tezi bolki moje da se polu4avat ot natovarvane i preumora.men su6to me boli nisko dolu kato praq ne6to izmoritelnoПървоначално написано от glamouros
![]()
Мс мн хора...![]()
[hugs]
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Толкова стискане, за нищо...![]()
бъзик![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
По една телевизионна програма доктор-сексолог се изказа че на спортистките ципичката била по-еластична и е възможно при съвокупление (как се изразих само) да не може да се разкъса ,ама от спортуване да ти се разкъса не съм чувал ,а пък и така ще се фукаш пред другите че са те опрашили вече и няма да те бъзикат![]()
![]()
![]()
![]()
Не знапредполагам,че може да стане...Аз преди тренирах плуване 4-5 години и като правих секс за 1ви път момчето в чудо се видя![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
От тенис точно не може да се скъса.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Възможно е
Това, което си чула е вярно. Честито.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ДА, възможно е !Първоначално написано от glamouros
Да, възможно е хименът да се разкъса при езда, каране на колело или както при теб-тенис...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
А дали е възможно от джудо,защото съм ходила 5 годиниНямала съм кръв,но не на всички им тече все пак.
отиди на гинеколог ....![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Е не ми тряа толкоз спешно да ходя,не съм загоряла да знамПървоначално написано от veile
Просто питам има ли възможност при този спорт :P
ами сигурна съм,че разполагаш с огледалцеможе и да надникнеш под тенис екипа някой ден...
![]()
![]()
Don't worry , be happy!
+1,но не за опрашването , а за изказването преди негоПървоначално написано от mettalium
![]()
Поразтърси се из сайта ,има много теми за химената.Може да се скъса при стрес ,при упражнения ( включва всякакъв вид спорт ) ....
Да обичаш значи да страдаш!
6e te popravqПървоначално написано от ladykeisy
ot stres ne moje da se skusa![]()
Тва ми е ясно брато, ако беше прочел темата щеше да разбереш защо питам.Първоначално написано от ladykeisy
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
[quote="x3eme"]6e te popravqПървоначално написано от ladykeisy
ot stres ne moje da se skusa
стрес или напрежение го пишеше някъде из форума.Сигурна съм !
П.П. glamouros момиче съм![]()
Да обичаш значи да страдаш!