- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли шанс?
zdraveite,
nadqvam si dadete mneniqta ,za6toto mnogo se pritesnqvam.
ta..problema e sledniq...predi 2sedm pravih sex s priqtelq si..s prezervativ ,a kogato svur6i ne be6e v men..do tuk vsi4ko e nared.no sega ne mi idva ..i skoro nqma izgledi da mi doide.ima li pri4ina da se pritesnqvam tolkova mnogo
т.7
krem4et0
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
няма да преживея и тая тема..сериозно вече започвам да се ядосвам![]()
ДА ДА ДА ДА ДА ДА ИМА ШАНС... пффффф
а я ти ми кажи има ли шанс най-накрая да се научите да използвате търсачка или поне очите си ?![]()
![]()
![]()
![]()
Тест![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
est 4e ima 6ans.Nai-dobre si napravi test.![]()
Съжалявам ,но мисля че след около 50години има шанс да изцапаш гащичките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ако презерватива се е скъсал естествено че има, ако нищо му няма не ги слушай тез амасалаци кво говорят НЯМА НИКАКЪВ ШАНС!!!!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Не си бременна но щом няма и възгледи да ти дойде може да ти има нещо друго, тъй че иди на генеколог. А и между другото цикълът може да ти закъснее по хиляди причини, не бързай да се панираш след като знаеш че всичко е наред.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
1. От къде разбра, че няма възгледи да ти дойде цикъла? Може просто да ти закъснява...
2. Шанс има, може да е минимален, но го има!
3. Тест.
П.П. И другия път да внимавате повече.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
питай Нострадамус
той че ти каже![]()
Emiii mila moqne iskam da te pla6a ama nai dobre 6te da e da si napravi6 test tova moga da te suvetvam i ti pojelavam si4ko da e taka kakto se nadqva6 da e
![]()
pri pologenie 4e ve4e sa minali 2 sedmici spokoino moge6 da si napravi6 test i ne znam kvo 4aka6 o6te mi rapitva6 tuka?
Щом е имало презерватив и не е свършил в теб няма абсолютно никакъв шанс, не ги слушай тия безмозъчни многознайковци! Успокой се и ще ти дойде, ако наистина ситуацията е била така както я описваш!
Винаги има шанс ..Бтв направи си тест и не се притеснявай!Първоначално написано от bazzil
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
така е, не идва в стресови ситуацииПървоначално написано от shokoto91
ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕМЕ ??? направи си тест ебаси
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Има тест за бременност,хората тук да не са гадатели?!
Е как ще има шанс като не е свършил в нея и са ползвали презервативЩо не си пресмяташ овулацията да си по спокойна ами така само си създаваш проблеми
![]()
6ansa vinagi e nalice bez zna4enie minimalen ili ne
![]()
ох и на мен ми стана смешно ... ама или не говори за тва или му се извини и му кажи че си си мислела за неква глупост и не те е разсмяло викането му
![]()
![]()
успех
Има тестове...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ам дате внимавали![]()
БлЯя..БлЯ...