- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Марка маратонки?
Каква марка маратонки предопочитате?
Puma,Addidas,Reebok или Nike![]()
Reebok са най-добрите според мене
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
мат стар![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
AddidasПървоначално написано от ReplayJ
![]()
Grumpy old madman
reebok най ми харесват
Адидас
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Нося ги по повече от година и накрая си купя нови,не щото тия са скъсани ,а щото ми омръзватПървоначално написано от DjBaloon
![]()
Reebok for live![]()
После са Adidas и Nike![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Reebok
UMBRO
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Всички тези марки имат копия боклуци. Каквато и да е марка, не си я купувай от обикновен магазин или от пазара! Влез в магазина на една от тях и пазарувай. Сега идва зима, предполагам търсиш зимна обувка.Първоначално написано от ReplayJ
Препоръчвам ти Rossignol, тя е наложена марка, при това е номер 1 в зимното оборудване. Хубавите зимни обувки от тази марка са около 220 лв. Аз имам Rossignol и съм доволен от тях.![]()
Първоначално написано от SWASTlCA
Аз вече си взех,от de оригиналния си магазин,но просто с бащата спорим кои са по-хубави.![]()
Nike ми харесва най-много. Не само за кецове и маратонки, въобще като марка. Моделите са изчистени и класически. Такива, каквито обичам.![]()
Да, но те не могат да бъдат носени от всички, докато гореизброените марки са по-универсални.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ем, не се изразих правилно.Имах впредвид, че тези марки ги носят повече кежуълите, а и повечето им модели са такива.
Nevermind.
Нямах впредвид, че са грозни или нещо такова.
Казах само за Nike, че ми харесват. А PUMA имат ужасни модели понякога. От Reebok нямам впечатления, не съм гледала толкова много.
Пума
Puma! След тях Nike и RbkИ Adidas са якии, ама нещо от последната колекция нямаха яки дамски...
![]()
Адидас и найк и моделите на армани (спортните) ми харесват много
хубави, но все така се случва, че nike нося
Най - доволен с1м от Adidas-а, но п1к Nike-а не изостават![]()
сички от изброените марки съм носил. сега съм с бял рийбок класик и някви найкове - черни високи кецове, не знам модела ..