- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аналния секс
Аналния секс според вас добър ли е ?![]()
аз съм против аналния секс![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
ne haresvam analen sex![]()
Има такава тема!
Аре да не почваме всичко от начало. Който иска да знае нещо си има тема.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
немога да прегледам сички "Теми" извявай все пак !![]()
Protiv sam![]()
Vie ste idioti ili prosto lujete.Nqma nishto po-qko ot tova da i go nabiiish u guzo i posle da ti se izpurdi ili izaka na kura.Tva e kuchkite sa za tva da gi rubish u guzo.
lugali sme bili...ti taka si misli6Първоначално написано от Dalter1
vseki s mnenieto i vkusa si
Ама най- ти харесва като го практикуват върху теб, нали?Първоначално написано от Dalter1
--------------
Da ,togava dori i te si vkliucvash-SApun.Bez sapun ne stava
Аз се включвам при майка ти. Ама и за тебе ше има.
--------------
Това е.. отвратителноо.....Първоначално написано от Dalter1
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
WOW.Dobur si!Zabivash dosta qko.Dori vkarvah tejkata artileria kato MAMA.Momche ti naistina jiveeesh na ruba suvsem seriozni ti si nqkuv superhero
Първоначално написано от x3eme
Чак герой не съм, малко е преувеличила.
--------------
Ето - пак ме изумявашПървоначално написано от x3eme
![]()
ПС: сигурен ли си, че не си извънземно???
По темата: Против и аз лично немисля че ще е добър (все пак не съм го пробвала, но и желание нямам...)
em az si kazvam moeto mnenie..sq kvo da napraqПървоначално написано от VeSna
ne sum izvunzemen prosto mislq 4e sum malko po razli4en ot drugite koito pi6at tuk.ne se hvalq kolko mi e golqm i tem podobni decki izpulneniq
![]()
Povqrvai mi Bobi e nai qkiq 4ovek koito poznavam na sveta!A i e adski krasiv.. taka 4e moje6 da mi ima6 100% doverie 4e ne e izvanzemno! :PПървоначално написано от VeSna
Точно де - толкова ли рядко станахте, че чак да се изумявам а едно нормално мислещо момче????Първоначално написано от x3eme
Какво става с този свят....
![]()
amiii qvno sme na put da iz4eznemПървоначално написано от VeSna
![]()
Свали си маската човек!
--------------
maska ne nosq,tezi koito me poznavat ot foruma znaqt na4ina mi na mislene i znaqt 4e govorq ne6tata taka kakto gi 4ustvam i mislqПървоначално написано от CanyH
![]()
Абе аз определено се кефя на такива хора (Боби, не чети, да не ти пораснат ушитеПървоначално написано от Rofl4e
), но сега се замислям каква рядкост са станали... И определено му вярвам, че така мисли, а не само да се изказва за да привлича внимание... ( а аз трудно се вярвам на някого...)