.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    купува се,ама не любов както казаха преди мен,ами лицемерие.всички са и живеят за парите..поне в този свят,в който живеем е така!хората гледат да се осигурят и за жалост почти всички са материалисти.продажни хорица,какво друго мога да кажа?! е,в крайна сметка любов не се купува ;р но хора се купуват.. :/

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Купува се всичко друго,но не и любов

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ами не може да се купи любовта просто ще купиш патката да е до теб и ще е влюбена в парите

НЕ!
    I know I should stop believing ... !

Град
    В сърцата на хората.
    По принцип не се купува , ако има любов.. ИМА! ако успеш дая купиш...става лошо почваш да харчиш пари да купуваш подараци(скапи) само само да е сте заедно.. Помислете дали искате да купувате любовта

Всичко може да се купи. Такива, които казват, че никога няма да направчт еди какво си за пари не знаят за какво става дума. Хората правят какво ли не за пари, пък един секс ли ще ги спре...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не любовта никога не се купува.

от всичко на този свят само омразата не се купува

Аз имам един фр. дето си изкарва доста пъри и като излезем отвсякаде почват да идват разни и разнообразни и да му се натискат и той се чуди как да са отърве.

П.С. Според мен любовта се копува защото което не се копува с пари се копува с много пари.
    Demons Are Waiting For You

Stahlgewitter 4ever *bow* *bow*

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    То тогава няма да е любов, а сделка.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Всички тъпи теми са пуснати от този човек.Извод-авторът е тъп.

Иначе не си ли гледал рекламата на шоколад Своге?Любов обвита в шоколад,та изводът е...
    Че един шоколад завива станиола в мармот ??
    ПО темата: Секс се купува...любов...хм ЗАСЕГА...не...
    А тва не е ли на милка рекламата
    Купува се,ама може ли да се купи-не е любов

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Купува се. Само че вие всичко превръщате в пари. Нали за да получиш трябва да дадеш нещо. С мили думи, добро отношение, взаимни чувства и т.н. в замяна -=> да, купува се.
    А с парите си купуваш лъжовна любов. Купуваш си 'достойнство, гордост и престиж.
    +1

купува се... но не винаги с пари

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    НЕ !

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не се купува любовта , не може да обичаш някой само защото ти дава пари . Просто може да си купиш секс , някакво присъствие там , но не любов

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Как няма да се купи.С пари се купува секс доколкото знам.За любов може нещо да се измисли.Я некакъв любовен елексир и току виж се е влюбил някой.И така един вид си си купил любовта
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен
    триста марки и едно прасе е цената

Амии да..според мен се.Аз лично съм излизала с различни мъже ...не говоря да правиш секс за пари...не! то това си е проституция...но съм излизала с богати мъже-водили са ме по-скъпи заведения,подарявали са ми скъпи неща...и междудургото винаги са се държали добре с мен и по-скоро са ме печелили не с скъпи подаръци ,а с джентълменското си поведение..особено сега -в тоя свят където парите значат толкова много няма как да не те изкуши един човек,който има много възможности и може си позволява да те глези..защо да не си с такъв човек...естествено той трябва да се държи и хубаво с теб....по-добре ли е да излизаш с някакъв мъж,който ще се държи по същия начин само дето няма да има пари да те черпи едно кафи и ще му плащаш ти сметките...??

Амии да..според мен се.Аз лично съм излизала с различни мъже ...не говоря да правиш секс за пари...не! то това си е проституция...но съм излизала с богати мъже-водили са ме по-скъпи заведения,подарявали са ми скъпи неща...и междудургото винаги са се държали добре с мен и по-скоро са ме печелили не с скъпи подаръци ,а с джентълменското си поведение..особено сега -в тоя свят където парите значат толкова много няма как да не те изкуши един човек,който има много възможности и може си позволява да те глези..защо да не си с такъв човек...естествено той трябва да се държи и хубаво с теб....по-добре ли е да излизаш с някакъв мъж,който ще се държи по същия начин само дето няма да има пари да те черпи едно кафи и ще му плащаш ти сметките...??

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Купуваш си 'достойнство, гордост и престиж.
    Това ми е достатъчно! Всеки мечтае за достойнство, гордост и престиж!!!

Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Невъзможно.
    Няма невъзможни неща!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

SPENS ft. Slim- lubovta ti moje da se kupi
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

не мисля

Супер фен Аватара на bEbsI
    Сексуални услуги за пари в днешно време бол.Така че да,те се купуват.Любов вече никой не търси-тя няма стойност. Засега.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    на възрастта на която сме .. НЕ .. но купува се да ... всяка жена търси мъж с когото да и е д0бре .. да е сигурна .. с него .. както от физическа така и от финансова гледна точка ... това е природата на човека .. и по някога дори да не кажа винаги е подсъзнателно ..

имах 1 приятел които казваше " това което не се купува с пари се купува с много пари ... " <--- от 1 страна е прав .. от друга не искам да е прав ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Враца
    5.99 килограма... много изгодно, а? Ако се обадите през следващите 10 минути, получавате 100грама подарък
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си