- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Купува ли се любовта
купува се,ама не любов както казаха преди мен,ами лицемерие.всички са и живеят за парите..поне в този свят,в който живеем е така!хората гледат да се осигурят и за жалост почти всички са материалисти.продажни хорица,какво друго мога да кажа?! е,в крайна сметка любов не се купува ;р но хора се купуват.. :/
Купува се всичко друго,но не и любов
НЕ!
I know I should stop believing ... !
По принцип не се купува , ако има любов.. ИМА! ако успеш дая купиш...става лошо почваш да харчиш пари да купуваш подараци(скапи) само само да е сте заедно.. Помислете дали искате да купувате любовта![]()
от всичко на този свят само омразата не се купува![]()
Аз имам един фр. дето си изкарва доста пъри и като излезем отвсякаде почват да идват разни и разнообразни и да му се натискат и той се чуди как да са отърве.
П.С. Според мен любовта се копува защото което не се копува с пари се копува с много пари.![]()
Demons Are Waiting For You
Stahlgewitter 4ever *bow* *bow*
То тогава няма да е любов, а сделка.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
А тва не е ли на милка рекламатаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Купува се,ама може ли да се купи-не е любов![]()
+1Първоначално написано от what3ver
НЕ !
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не се купува любовта , не може да обичаш някой само защото ти дава пари . Просто може да си купиш секс , някакво присъствие там , но не любов![]()
Как няма да се купи.С пари се купува секс доколкото знам.За любов може нещо да се измисли.Я некакъв любовен елексир и току виж се е влюбил някой.И така един вид си си купил любовта![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
триста марки и едно прасе е цената
Амии да..според мен се.Аз лично съм излизала с различни мъже ...не говоря да правиш секс за пари...не! то това си е проституция...но съм излизала с богати мъже-водили са ме по-скъпи заведения,подарявали са ми скъпи неща...и междудургото винаги са се държали добре с мен и по-скоро са ме печелили не с скъпи подаръци ,а с джентълменското си поведение..особено сега -в тоя свят където парите значат толкова много няма как да не те изкуши един човек,който има много възможности и може си позволява да те глези..защо да не си с такъв човек...естествено той трябва да се държи и хубаво с теб....по-добре ли е да излизаш с някакъв мъж,който ще се държи по същия начин само дето няма да има пари да те черпи едно кафи и ще му плащаш ти сметките...??
Амии да..според мен се.Аз лично съм излизала с различни мъже ...не говоря да правиш секс за пари...не! то това си е проституция...но съм излизала с богати мъже-водили са ме по-скъпи заведения,подарявали са ми скъпи неща...и междудургото винаги са се държали добре с мен и по-скоро са ме печелили не с скъпи подаръци ,а с джентълменското си поведение..особено сега -в тоя свят където парите значат толкова много няма как да не те изкуши един човек,който има много възможности и може си позволява да те глези..защо да не си с такъв човек...естествено той трябва да се държи и хубаво с теб....по-добре ли е да излизаш с някакъв мъж,който ще се държи по същия начин само дето няма да има пари да те черпи едно кафи и ще му плащаш ти сметките...??
Това ми е достатъчно!Първоначално написано от what3ver
Всеки мечтае за достойнство, гордост и престиж!!!
Няма невъзможни неща!!!Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Първоначално написано от ScionOfStorm
SPENS ft. Slim- lubovta ti moje da se kupi![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
не мисля
Сексуални услуги за пари в днешно време бол.Така че да,те се купуват.Любов вече никой не търси-тя няма стойност. Засега.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
на възрастта на която сме .. НЕ .. но купува се да ... всяка жена търси мъж с когото да и е д0бре .. да е сигурна .. с него .. както от физическа така и от финансова гледна точка ... това е природата на човека .. и по някога дори да не кажа винаги е подсъзнателно ..
имах 1 приятел които казваше " това което не се купува с пари се купува с много пари ... " <--- от 1 страна е прав .. от друга не искам да е прав ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
5.99 килограма... много изгодно, а?![]()
![]()
Ако се обадите през следващите 10 минути, получавате 100грама подарък
![]()
еlsy![]()