- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли се влюбели в човек от чата,който не сте виждали ?!?
1.po temata: ne mislq
2. ima6 gramati4eska gre6ka o6te v zaglavieto, postarai se pove4e dr put
Наскоро "ходех" с дно момче по тоя начин,но такива връзки не винаги издържат твърде дълго.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
da,ama 4ak vlubena,po-skoro haresvane,ina4e sega sum v takova polojenie,e vijdali sme se na kamerata,po prostata pri4ina,4e toi e dale4![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С 1 момче преди време се случи така. Но ние се чувахме по телефона и си разменяхме снимки. Логично след това исках да се срещнем. Още щом го видях нещо се отвратих. Не, че беше излъгал.....просто ме отблъсна.
Иначе имам все още 1 влюбен в мен. От Испания........тъй де живее там.
С мъжа се запознахме по чата, харесах го и го поканих на кафе..........искрата пламна след това![]()
Вече 4 години и 3-4 месеца сме заедно и колкото и смотан нет да ми предоставя интернет доставчика, всеки ден го благославям, че ми е помогнал за тази среща......
А пък според мене точно такава любов е най-истинската .. Вярно, че понякога боли най-много именно от нея .. Но поне .. де да знам .. по-голямо значение се отдава на характера, не на външния вид ! И колкото до това, че в чата всеки може да се изкара нещо различно от това , което е всъщност .. Ми то и на живо кой не може ?! ...
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Да, възможно е.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Не съм съгласна. В чата можеш да прикриеш лошите си страни много лесно, а и другият лесно си идеализира образа отсреща. Недостатъците остават прикрити, а това не е истинска любов.Първоначално написано от MakeMeFeel
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да,аз знам доста хора, които по чата са мн различни - в смисъл по-отворени, по-печени,а на живо са егати рибитеПървоначално написано от Wrathchild
а за любов по интернет - ей това века на новите технологии и личния контакт убива! Аз не бих се влюбила в човек от чата! Веднъж опитах да се видя с момче,което познавах само от чата и се получи "среща" като на krem4et0...Това просто не е за мен...
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ako me privle4e i imame ob6ti interesi ne me intresuva ot kude e![]()
![]()
Началото..Първоначално написано от [b
![]()
хахаха, всъщност беше 6-7 клас. Ама беше готино де.
Ами не...Случвало ми се е де...май в 6 клас![]()
Подобен тип връзка не е за мен...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не !
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
opredeleno NE, da postigna nqkakuv vid priqtelstvo.. umm da.. no da se vlubq, sus sigurnost ne moga. Chovek, kogoto dori i ne poznavam... vse pak vseki moj da si izgradi falshiva samolichnost napr. v skype ili kudeto i da e!
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Влюбих се (по-скоро тя се влюби в мен) видяхме се и нищо не се получи![]()
dam. ve4e se vlubih, no sega ve4e samo stradam 4e nemoje da sme zaedno
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Аз лично не.
Не мога да се влюбя в някого, когото никога не съм виждала.
Ами то вече се случи и от цялата тая чат работа излезе едно прекрасно нещо![]()
da se vliubq v nqkoi koito ne sam vijdala ... mne edva li .. moje da si dopadnem no vse pak trqbva da ima i vizualen kontakt za vliubvaneto![]()
![]()
![]()
_____zwezdichka_____*_____
Да, влюбвала съм се в човек, който не съм виждала (освен на снимки) , но мисля че по скоро се влюбих не в него, а в един идеализиран образ в главата ми. Защото в нета е едно, а всъщност е съвсем друго. Не че ме е излъгал, но просто не е същото, когато се видяхме останах разочарована, въпреки че момчето беше мн мило, добро и се държеше супер. Просто образът който си бях изградила, не съвпадаше с реалността и се получи едно голямо нищо![]()
Напротив!!Първоначално написано от dimitar_ak
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
Присъединявам се! Защото се чувствам невероятно!Първоначално написано от scoobydors
![]()
по тея телефони сички се влюбваме ;dПървоначално написано от InnchetO
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Да, случвало се е. И в интерес на истината беше най-хубава ми връзка (ако може да се нарече така..ама що не) Беше невероятно..до едно време
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.