- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли се влюбели в човек от чата,който не сте виждали ?!?
В никакъв случай... За мен страстта и привличането играят твърде голяма роля. Ако ги няма значи можем да сме само приятели- нали там е разликата между приятелската обич и влюбването- страстта. А как да желая някого, който не съм виждала. Абсурд...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
случвало ми се е .. (:
Ак0 става на въпрос аз съм се влюбвала /малко пресилено де../ в момче по телефона .. не се бяхме виждали и тн .. само по телефона .. постоянно ии .. в крайна сметка нищо не излезе де ..![]()
Да и още го обичам.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Индивидуално е...всеки може да говори за себе си ...едни могат други - не.
Не..луди ли сте?
и на мен ми се е случвало.... в 7 клас![]()
Мдааа...
Случвало ми се е, дори после се видяхме и тръгнахме и изкарахме един месец връзка от разстояние.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мога.Даже ми се е случвало..( :
Stay up all night with the stars *
ВлюбЕли?![]()
![]()
+1Първоначално написано от scoobydors
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
Любов без реален физически контакт не е възможна.
Мда, естествено след влюбването и писаниците в чата идва ред на виждането наживо. Приятелят ми в момента го засякох в едно малко форумче, а едно друго момче, с което си пишех по същото време, когато се запознах с моя пич, ми го препоръча приятелка. Писахме си и с него, 'аресахме се, но пича изтърси, че щял да заминава за Италия /и това ми го пише в кю, щот няма смелост да ми го каже наживо!/, аз се отчуждих, "скрих" се от погледа му и започнах връзка със сегашния....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не съм, и мисля, че няма ,защото даден човек, може да бъде всеки в чата, но пък знам ли .. всичко е възможно.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата-да,при нас също беше хубаво всичко![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Мне .. и се надявам да не ми се случва такова нещо![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ами да, баш така се влюбих в сегашния си мъж. И после се видяхме и се взехме. Цяла година сме заедно![]()
![]()
Робинята на Quench
Не говори на изуст. Повечето ти мнения са някакви тъпи клишета...Първоначално написано от dimitar_ak
Life's too short.. too short to live it as a bad person!