- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без целувки с език
Momi4eta slu4valo li vi se e da hodite s mom4e na koeto ujasno durjite, iskate da prekarvate vremeto si s nego , da si stoite pregurnati i tn , no da ne vi idva da se celuvate s ezik za6toto se 4uvstvate sqka6 uporo4avate otno6eniqta si ???![]()
ZNAM 4e zvu4i mn detisnki, prosto ne se setih kak da go kaja ina4e.. zanimavala sum se s mom4eta koito ujasno me privli4at i sexualno , no ne sum durjala osobeno na tqh .. dokato sega hoda s edno mom4e s koeto predi nqkolko sedmici trugnahme , celunahme se i skusahme.. na men mi be6e bezrali4no i stranno i az mu kazah 4e ne nqma smisul da produljavame ne6tata ,no ot togava mn kontaktuvame toi spa v nas .. spahme pregurnati i ottogava durja o6te pove4e na nego nqkak si i kato si predstavih 4e sled vreme 6te ni pisne ot tezi kontakti .. za6toto te sa na praga na neusu6testvena intimna vruzka, i mi stana kofti 4e 6e se zaebeme i si go iskam da si e moi i da znam ,4e ne e na nikoq druga i PAK SE SUBRAHME :d
I ot nqkolko dena nasam az sum s podnoveni 4uvstva edin vid i sum re6ila da ne mu vurta nomera .. oba4e o6te ne sme se vijdali za6toto e v provinciqta i 6e se vidim sled sedmica i se 4uda dali e normalnoo si4ko da e kato vruzka s izklu4aq celuvkite .. PPROSTO da ne idva da mu puhna ezik hahaPo4ti vsi4kite mi frki go opredelqt kato mujestven a za men e sladko me4e mili4ko takova :d NE iskam da razvalqm vsi4ko zaradi tuupata frenska celuvka : D POSLE 6e mi e kofti a i taka ne sum dovolna na max nz ko lipsva ama ne bih go zarqzala ..
Ta izlqh si ko me mu4i .. ne6to podobno izpita li li stei 6o taka spored vas
![]()
![]()
![]()
nA 17 SUM Devstvena ako tva ima zna4enie i principno znam kakvo e bulgarska gramatika ama v moemnta nqmam nervi hah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
т.7
krem4et0
Ne sum 79ti nabor ei
bu6uva6tite hormoni ti e*avat maikata spored men!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
neeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s dr ne e taka .. smisul s edin ddrug haha ma toi e bokluk i ne mi puka za nego ama ina4e
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Епааа...зависи...
С бившия ми имахме по-дълга връзка и си се целувахме,но без език... само като правим секс...е..имаше изключения,ама рядкоТака се получава просто
Нямат ли край сапунките...кфо му е лошото на езика бре? Още малко и няма изобщо да се целувате...
samo 6a sa e'atПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
само аз ли не схващам смисъла на темата?![]()
Не. Определено не.Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ko bilo?![]()
Ох .. за жалост , не си сама !Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
и аз абсолютно нищо не разбрахПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
май станахме много...Първоначално написано от depressedgirl
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ще си направим клуб на неразбирачитеПървоначално написано от sweet_sorcerer
![]()
![]()
не че не можете! вие НЕ ИСКАТЕ да я разберете! аз я разбрах...
1-во - луда си, в това ти е чара
2-ро всеки има право на щастие, ако си щастлива с това момче просто си будете заедно... как ще си щастлива с него, дали че само ще спиш с него, или че само ще се гушката, че дори и без целувки - това си е ваше право! 3-то мн мислиш! отдай се на течението... мисля, че няма да сбъркаш
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
hah mersi za posledniq koment ..prava si .. mn mislq .. kakto vinagi i samo si uslojnqvam jivota ... tr go davam po spokoino![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
hahh, ama ne znae6 kakvo e bg pravopis mai, opro4avam se pi6e s "O" , ne s "U", tui 4e, milo devoi4e purvo se nau4i da pi6e6 i posle 6te misli6 za celuvki s ezikПървоначално написано от insomnia79