- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време ви трябва за 2ри тек(благополучен)
И аз не се подмокрям туко-такаПървоначално написано от x3eme
По бензиностанциите продават гориво-смазочни материали ,можеш да ги изпозваш , но преди това прачети упътванетоПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
Като съм изпитала вече 4-5 оргазма, как да не пресъхна?
Що е оргазъм ,щото това нещо не ми е много ясно?Първоначално написано от krem4et0
^Питай ваще.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
и за кво да го правим по 2 пъти? аз издържам много и даже ми казва "свършвай че не издържам повече"
тва е като вица кой колко пъти го прави, а бай ганьо само веднъж - до сутринта![]()
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
koe mu e strannoto RosiПървоначално написано от scoobydors
![]()
Около 5 минути![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ами зависи - ако скоро не съм правил секс, вторият път може да е почти веднага, иначе най-често ми трябват 20-30 минути.
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
+1Първоначално написано от x3eme
Зависи колко е изморен, колко се възбудени и т.н. Понякога може и веднага, друг път след половин час, може и въобще понякога да няма втори..трети тек.
повечето от партнйорите ми сме процедирали 1ви тек една цигара и 2ри тек![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Правя секс с него 3 години. Такъв случай до сега не е имало! И пак питам-трябва ли? Аз предпочитам да го изцедя така, че да не може да ходи и да си каже името, пред това да правим секс пак, който ще е поне час, ще се протъркам, ще ме заболи, ще спрем и няма да свърши успешно....1 път може да е, ама да е като света. ami toq 1 pat ne trae li 5min.Ne razbiram togava za kakvo izcejdane govorim.Vinagi parviq tek e nai kratak.Pak i do sega ne sam 4ul nqkoq da se e protrila ot mnogo sex
Гергинчо на бесилката ! За времето което с приятелката ми правим секс (а то никак не е малко) се е случвало 2 или 3 пъти да има 2-ри тек... Никога не ни остава време за 2-риКакто кремчето обясни 1 път да е ма както си треа... Такива при нас аз да свърша за 5 минути не е имало. Един път се почваме и докато имаме време до тогава (имало е случаи и по 5-6 часа с малки почивки). Сега за критиците дето ще бучат кви глупости говоря ще обясня - обрязан съм и заради ежедневното търкане на бельото по главичката чувствителността леко се е загубила и от там идва по-голямата издръжливост!!! Но пък и 2-ри тек не ме кефи щото го правиме без презерватив и ако ще има 2-ри ще трябва да слагам пък и двамата не обичаме
Затова 1 и после и след него и двамата лягаме на леглото и не можем дъх да си поемем
![]()
De-Phazz - Anchorless
Мога и веднага да започна втория си тек ама в повечето случаи ми трябват 15-20 минутки за презареждане:P
![]()
=)
На моя му трябват 10-15 минутки... Тъкмо времето да ми врътне един език и да се кефи там, че на мен ми е кеф :P
На сегашния му приятел му трябва около половин час но все пак е на 24 а не на 16 та да е постоянно надървен![]()
А до въпроса x3eme ами да на мен ми се случва често да се подмокря на обществено място в абсолютно неподходящ момент просто защото лекцията примерно е супер скучна и съм се отдала на мисли за гаджетоНеприятно е но не си личи така че не е голям проблем...
Той и моя е на 24, ама са му достатъчни 10-15 мин. До човека е явно, момента, опита и т.н.Първоначално написано от slun4ice
Май не четеш много много темата , но както и да е.Първоначално написано от Lysit0
Ами в повечето случаи почти веднага мога да започна втори тек![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
няколко минутки
There is no right or wrong, only fun or boring