.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Незабравимо

Вчера получих покана за дискотека от момчето което много харесвам,ама много И двамата ще си бъдем с наши си компании,обаче въпреки това ми се ще довечера да бъде незабравимо,защото все пак е първия път когато ще бъдем някъде по-така :P и понеже досега съм ходила само 2 пъти на дискотека,а точно на тази пък въобще не съм и малко се притеснявам. :P Как да се отпусна и как да направя така че да бъде супер.

natokai se..napravi se..bydi uverena..i vsi4ko 6te mine dobre..prosto predi da izleze6 ot vas trqbva da si syzdade6 nqkakvo dobronamereno samo4uvstvie..da znae6 4e si hubava i 4e toi 6te te haresa..no ima i drugo..DORI I DA SE PRITESNQVA6..NE PREKALQVAI S ALKOHOLA ..v tozi slu4ai sys sig 6te svyr6i zle..Uspeh

Град
    Габрово
    Отпусни се......не си вкарвай филми. Бъди уверена в себе си. Една жена е красива и привлекателна, когато тя самата се чувства така....
    Отиди и се дръж естествено. Бъди спокойна и се забавлявай.
    Успех!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

ooooooof nqma takav karak....
    pokanih pone 5 4oveka vsi4kite se okazaha zaeti i na6te kato razbraha 4e 6te sam sama i ne me pusnaha

Град
    V MoQtA StAq
    лошо...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

айдее да не ти пука здраве да е друг път... а ти пък не можа ли да излъжеш малко ваще
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    айдее да не ти пука здраве да е друг път... а ти пък не можа ли да излъжеш малко ваще
    ami mai trqbva6e

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ami mai trqbva6e
    Било е наложително...
    Карай, дръг път.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Отпусни се......не си вкарвай филми. Бъди уверена в себе си. Една жена е красива и привлекателна, когато тя самата се чувства така....
    Отиди и се дръж естествено. Бъди спокойна и се забавлявай.
    Успех!
    dam ne e lo6 suvet moito 6te6e da e malko po razli4no ama me murzi da gi napi6a, taka 4e se suglasqvam

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Незабравимо

Вчера получих покана за дискотека от момчето което много харесвам,ама много И двамата ще си бъдем с наши си компании,обаче въпреки това ми се ще довечера да бъде незабравимо,защото все пак е първия път когато ще бъдем някъде по-така :P и понеже досега съм ходила само 2 пъти на дискотека,а точно на тази пък въобще не съм и малко се притеснявам. :P Как да се отпусна и как да направя така че да бъде супер.
    Направи се красива с 1 шише
    водка и така...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes

Re: Незабравимо

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Направи се красива с 1 шише
    водка и така...
    Хахах човека иска да каже какво не трябва да правиш. Хахаха
    Ако се напиеш по ще паднеш в очите на хората трябва да го знаеш защтото се пак си момиче
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Враца
    Сама ще си го направиш незабравимо. Не се води по чуждите съвети, а просто прави това, което считаш за нужно. Айде, успех
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си