.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Вкъщи на Нова Година :/

Здравейте. От известно време чета във форума, но не мислех да се регистрирам. Днес обаче осъзнах, че имам един проблем. Знам, че не е кой знае колко голям, но ... на НГ ще си остана в нас с родителите ми. :/ Имам приятели и мислех, че ще празнуваме заедно, но почти всички отидоха на село, а останалите двама-трима, които останаха, не ги пускат. Не че искам да се напия до припадък или нещо подобно, просто искам да се позабавлявам и аз като другите, защото годината и без това беше гадна, а сега.. Имам познати много, но не искам да се натреса на някой. Забелязах, че всички говорят за разни апартаменти, вили и не знам какво още, ама къде ги намирате тия вили и апартаменти Някой има ли идея как да се спася?

П.С. Осъзнавам колко задръстено звуча.
    П.С.2 На 16 съм.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ами кво да ти кажа, кофти е наистина.
    Миналата година и аз си бех в къщи и хич не ми беше розово..
    Просто се натреси на някой и да не ти пука
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Аз миналата година бях в нас, защото бях болна и нямаше как да отида където и да е било, затова знам какво е. Сега си мисля, че може да отида на центъра, нали всяка година там има концерти и т.н.

И аз ще съм с наще. Не виждам нищо лошо (не че се обичаме кой знай колко много, де..). Все пак ще имаш още доста време да ходиш на събирания с приятели(звуча като някоя пенсия сигурно xD).
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    От 10 годишна не съм празнувала Нова Година вкъщи, за това тази година предпочетох да си остана в нас, дори ще съм сама, наще са нанякъде (:

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И аз ще съм с наще. Не виждам нищо лошо (не че се обичаме кой знай колко много, де..). Все пак ще имаш още доста време да ходиш на събирания с приятели(звуча като някоя пенсия сигурно xD).
    I az taka mislq,ima o6te mn vreme da praznuvam s fr

Re: Вкъщи на Нова Година :/

Цитирай Първоначално написано от Pie
    Здравейте. От известно време чета във форума, но не мислех да се регистрирам. Днес обаче осъзнах, че имам един проблем. Знам, че не е кой знае колко голям, но ... на НГ ще си остана в нас с родителите ми. :/ Имам приятели и мислех, че ще празнуваме заедно, но почти всички отидоха на село, а останалите двама-трима, които останаха, не ги пускат. Не че искам да се напия до припадък или нещо подобно, просто искам да се позабавлявам и аз като другите, защото годината и без това беше гадна, а сега.. Имам познати много, но не искам да се натреса на някой. Забелязах, че всички говорят за разни апартаменти, вили и не знам какво още, ама къде ги намирате тия вили и апартаменти Някой има ли идея как да се спася?

П.С.2 На 16 съм.
    Дай един скайп.. Може да се уреди нещо.. :Р

Цитирай Първоначално написано от LizZz

П.С.2 На 16 съм.
    деба, изпревари ме

we give it all.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от LizZz

П.С.2 На 16 съм.
    Д**а, изпревари ме

^ Благодаря, но ще пропусна.
    Сега сериозно. Благодаря на всички, че по някакъв начин ме успокоиха. : ) Аз също не мисля, че е лошо или срамно да си с родителите си на Нова Година, но просто исках нещо по-различно този път. Е, карай, има време да си наваксам. : )

Копеле, Нова Година е семеен празник

Мега фен Аватара на Blab
    ^Копеле, Нова година не е празник:Д

Е добре бе, събитие. Пак си е семейно.

Само че почти никой не го празнува със семейството си. Нова Година вече е извинение за малки и големи да се напият като прасета и да стискат палци поне другата година да спечелят от тотото. (:

Мега фен Аватара на Blab
    Ето, сама си отговори.
    Един купон повече или по-малко, голяма работа.;

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Е голяма работа. Колко още Нови Години ще има да празнуваш,ехее....
    Какво като си с вашите, това не значи, че си задръстен/а, спокс
    Аз лично не го харесвам изобщо тоя "празник", голямо чудо, променя се само календара, ама хората полудяват Голяма олелия настава,а всъщност е безсмислено.

И аз ще съм вкъщи, е наште няма да са там де
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Да ти имам проблема .. Е кво като ще го празнуваш у вас? голяма трагедия ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Знам, че е тъпо и не е голяма работа, но тази година исках и аз да се държа като нормална побесняла тинейджърка. Сякаш съм единствената..

Знам, че е тъпо и не е голяма работа, но тази година исках и аз да се държа като нормална побесняла тинейджърка. Сякаш съм единствената..
    Е , не си
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

ух .. и аз имам същия 'проблем' наще са си у нас ..приятелите ми при бабите им на село 1-2ма мах да има останали и тях не ги пускат навън.. скука ще е тая нова година :/

Супер фен
    Град
    в килера
    И аз съм в подобно положение. И понякога се чувствам като лузърка, друг път ми е добре. Не съм от хората, които ще се хвалят ''Копелеее как се напих на Нова година, нищо не помня, одрайфах целия апартамент и после цяла седмица изтрезнявах''
    Принципно съм поканена някъде, но ще видим дали ще стане

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    От 10 годишна не съм празнувала Нова Година вкъщи, за това тази година предпочетох да си остана в нас, дори ще съм сама, наще са нанякъде (:
    i pri men e ne6to podobno
    sama moga da si prekaram idealno otkolkoto s piqni priqteli

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

^ Това не прозвуча много убеждаващо.

кажи от кой град си, ако си от моя ела с мен на нова година
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

кофти тръпка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си