- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашето място - снимка ?!
btw съжалявам ако има вече така тема, аз лично не открих
Така.. Аз лично смятам, че всяка една двойка си има едно любимо място, което наричат "нашето място"..
Вие имате ли ?! Ако имате може да дадете снимка или ако нямате, просто го опишете..
Ще е хубаво и ако разкажете как точно това се превърна във "Вашето място"![]()
Е надявам се темата да ви харесва. Ако модераторите решат, че е ненужна - ключ![]()
Нашето място е една пейка точно пред входа на училище...Там се запознахме и там си ходим..Понеже сме 2 училища в една сграда аз сум от немска а той от английска и като имам занималня а и не само тогава там си ходим...Малко тъпо място ама си е нащо..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Нашето място е леглото вкъщи - в тях или в нас.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Нашето място е една пицария
Странно ние пък си нямаме място....има ли значение всъщност мястото?
нашето място е на канапето у тяхТам сме 100% от времето,когато не спим или не сме в колата на път или на ресторант
С различни хора сме имали различни места. Снимки - нямам. И по-добре. И без това всичко е минало.![]()
Хахаха, такова "място" нямамеНо попринцип се срещаме до една сграда, дето е пълно със счупени бутилки и прозорци... ааа... има едни стълби, полуразвалени
![]()
Понякога сядаме на една полуразвалена пейка, а друг път до едно полусчупено дърво
Аххх, романтикааааааа
![]()
![]()
еlsy![]()
У кръчмата(Водолаза)![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
мисля че и ниеПървоначално написано от [b
![]()
няколко са...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
нз.. нямаме наше място... но моето място със сигурност е ПРИ НЕГО ... !!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Нямаме си наше място всъщност ...![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Цялата улица около ВСИ-то в Пловдив.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(тва важи за всички гаджета![]()
![]()
![]()
![]()
)
tva me izkefiПървоначално написано от Wrathchild
![]()
А пък нашето беше пред фитнес клубатъпа работа
Всъщност говорех сериозно. 90% от времето си прекарваме или в моето или в неговото легло.Първоначално написано от therichbitch
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Зимата и ние сме така....отиваме у тях и се излягаме на леглото.
Наше място обаче си нямаме. може би пейките пред Ректората, които са видели много наши интимни мигове или паркът Калето, или Паметниците. но аз с умиление си спомням 1 пикник на хълма, откъдето виждахме целия град, ядяхме пелети, а покрай нас пасяха малки козлета.....идилия!
За съжаление си нямаме наше местенце.![]()
![]()
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
туй ма разби![]()
![]()
![]()
![]()
с предния ми мястото ни беше една спирка,коят наричахме Там (с главно Т )а със сегашния ми още си нямаме