- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Малък проблем. Въпрос до момичетата.
при мен кръв се получи при първия път когато ме е***а.но при втория път нямаше никаква кръв,чувала съм че когато има кръв това става от това че си се разранила по някакъв начин
+1Първоначално написано от Nitroglycerin
![]()
Nytroglycerin го каза правилно
Разбираме, че си решила да се хвърляш на големи и обемисти предмети, но се замисли малко преди да правиш подобни експерименти. В крайна сметка си момиче на 23 години, което би трябвало да е завършило училище и да е учило биология и по-точно за човешкото тяло
Съветът, който поиска с първия си пост е - "Купи си вибратор". Защо спориш с потребителите при положение, че искаш мненията им?
Това е решението - DILDO.
P.S. За 23 годишна не пишеш много грамотно![]()
God! shokirana sam..no vse pak tova e vapros na li4en izbor...re6enieto si e tvoe..naistina e dobyr variant da si kupi6 vibrator...ne sa 4ak po 100 lv...ima i po-evtini...momi4e kak moje da kazva6 4e te e sram da si kupi6 vibrator puk ne te e sram da puska6 takava tema..
...btw da ne bi da ima6 hemoroidi i da ti se razranqvat ot glupaviq na4in po koito se samozadovolqva6 ?!?!?!?...nz drugo nemoga da kaja... no comment
по добре спри да използваш толкова често анални принадлежности, може да получиш хемороиди!! сериозно ти говоря, хората получават хемороиди дори като имат запек, а пък по добре го прави по рядко... Пробвай да се задоволяваш клиторно!
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
хаха, ебати вица..не е лошо да си вярваш, че ти влиза шише от фанта![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
на мен също не ми изглежда нормално..Първоначално написано от darla
![]()
![]()