- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СПЕШНО!!!!Чанта Louis Vuitton
http://louisvuitton.com/web/index.jsp виж от тук можеш да си поръчаш,има e-shopping,но наистина са скъпи
Обадиха се разбирачите.Развалили ги били.Първоначално написано от Bianca
Заводите са им в Турция, Китай и Виетнам.Има и малки изключения в Америка.Просто защото им излиза много по-евтино да купят такава голяма площ например в Китай, отколкото в Америка.Това какво общо има с качеството?
Кой е казал, че са ги развалили, бе?Първоначално написано от DonnerWetter
Вече няма марки, които да не произвеждат стоките си в някоя от тези страни.
Виж какво пише на предните страници, "вече развалиха и Адидас"Първоначално написано от Bianca
А, не съм видяла. Махай я тая кифла, и тя не знае на кой свят е.Първоначално написано от DonnerWetter
Тези чанти са много сладкиМисля,че в София няма начин да не намериш такава [менте]
![]()
Лелеее точно и аз щях да пускам такава тема!Дано се намери някой да ни сподели къде има такива чанти ( цената няма значение ) че тооолкова ми харесваат...
айде моля ви ако има някой да сподели
![]()
http://images.teamsugar.com/files/us..._0.preview.jpg Леля ми има подона на 1-вата,оригинална е от Германия,ама тя там си и живее...Та който те види с такава чанта в Германия веднага разбира с какви финансови възможности си..![]()
И ще дадеш не 400 лв ами минимум 400 евро за оригинална![]()
Гледах някъде такава чанта за към 24-25 лв.[ментета както вече казаха]
1.В БГ няма магазин на Louis Vuitton
2.Не можеш да си сигурна,че купуваш оригинал,освен ако не го вземеш от магазините им.
3.Аз имам 4 чанти LV,купувани от чужбина.Две са ми от серията Monogram Canvas, една от серията Monogram Multicolor и една от лимитираната серия Cerise (тази с черешките)
4.Когато съм с идвала в БГ по разни магазинчета съм виждала такива чанти.За скромната сума от 25-30лв.и доста прилични реплики бяха.Но незнам дали още ги има.Чувала съм,че в Сл.бряг имало много такива,но не съм била и не съм ги виждала така,че незнам до колко е вярно.
5.Просто се иска обикаляне и време,все някъде ще намериш.
ПС:Критики от "приятни" хора не приемам,задръжте си святото мнение за вас.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
не си само тиПървоначално написано от nVm
![]()
аз и пари да ми дават няма ходяя с такова нещо
![]()
ни товаа си е моя вкус явно има и много които ги носят
![]()
Много марки плащат на известните да носят техните дрехи или аксесоари и извън снимачната площадкаПървоначално написано от global
Така правят реклама ,която е по-евтина ,но все пак ефективна
И ако известните са от ранга на Мадона още по-добре .Някой марки даже пращат дрехите си безплатно,само за да ги носи някой известен
![]()
Колкото до Луиз в модния бранш ,той е нещо манна небесна на аксесоарите![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
е да на всеки различно му харесва всеки си знае за него ..Първоначално написано от DiScOnEcTeD
![]()
абе какво им харесват ?
![]()
Известните Личности
Абе казвате какво им харесвали известните личности...Вие знаете ли колко са удобни тези чанти?!Качествени,удобни и побират всичко необходимо(говоря за тези в среден размер например).
Всеки с вкуса си.
Ивестните лично харесват това,че тези чанти са от класа и това,че са удобни и красиви.В БГ се носят момичета тип "кифли" "курви" и подобни,който никога няма да оценят една такава чанта.Ама половината от вас даже ни биха могли да си купят такава!
Някой се изрази "чанта с БУКВИЧКИ" абе вие добре ли сте ?!
Единствените буквички са Л и В-инициалите на марката.
Абе кво да говоря..аз лично бих се радвала на такава чанта,но засега се задоволих със тъмно-лилава на Max Mara![]()
Mиии в БГ не съм ги виждала по простата причина,че в България закона за фалшификатите много строго се следи ое ЕК и затова се спазва,но в Гърция лятото ги имаше на всяка една сергия по 10 евро.Първоначално написано от baby_blonde_
браво, мацка! 100% подркепям!Първоначално написано от sweetsunshine
ето и линк към още една съвсем скорошна тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Поръчай по Ebay.
edit: бтв оригинала на тази чанта е около 2000-5000$...![]()
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Първоначално написано от sweetsunshine
+1
Браво! най-накрая някой го каза Точно!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Първоначално написано от s3xy
да за мен е точно чанта с букви.какво да то била удобна..не упреквам никой,че ги носи,ама нека си ги носят.на мен не ми харесвам и си изразявам мнението.има и други чанти,а относно тази както казажа след мен аз лично и пари да ми дават няма да я нося.въпрос на вкус![]()
майка ми има чанта на Лий Вютон и не беше чак 5000 долара верно скъпа беше и то доста но нейната понеже е по-малка и е към ами чесно ще ви излъжа но не са ефтини чантите, а доколкото знам ментета на на тези чанти имам мн и са мн мн ефтитини по 20-30 лева на пазарите![]()
![]()
оригиналните чанти са адски скъпи...а относно тези който не са такива можеш да ги намериш в ония малките магазинчета с най различни евтини чантички и портфейли ..... \/
имам 5 модела оригинални чанти обадете ми се на вайбър 08761 72 973 да ви изпратя снимки със сериен номер нови