.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Това да го караш да ревнува е глупаво.Просто си поговори с него,кажи му всичко което каза на нас.Проведете норамален разговор и решете какво ще правите.Това за самоубийството са пълни глупости просто мацката не знае друг начин да задържи човека до себе си.Жалка работа.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FairyNymph
    Благодаря на тези, които се опитаха да помогнат, а на другите дето спамят или ме наричат с някакви обидни епитети и нарицателни само ще им се усмихна
    Относно тва момче през последните дни явно не иска да се свърже с мен, защото не ми отговаря на смсите, нито влиза в скайп, ама като я знам онази каква е изперкала може да му е забранила или не зам и аз какво..Мисля просто да се дръпна и да си ги оставя да са си "щастливи".
    Умно момиче.....

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Като за начало: ужасно се пише без Т.
    Заплашвай го и ти , че ще се самоубиеш

шегувам се, естествено!

Цитирай Първоначално написано от Lqlichka1
    Така като гледам тези, които го искат само за себе си са две.. Ти и бившата му. Ше ме извиняваш, ама що за тъпотии са тва? Ше се самоубива, пхахаха.. Тя го мами.. Ама и ти си една.. То не стига, че му е кофти, че мое стане гаф с оная (ама и той е един наивник..), ам и ти за капак го караш да ревнува?! И как мислиш, че се чувства?! Ами, например, ако той помисли, че ти не искаш да си с него заради тъпите си номера и тогава?! Ако той реши, че ще е по-добре да те забрави и да те остави да си прайш кефа, а той, тк или иначе върнал се при бившата си, успее да те преодолее?! Шо ке прайме тогаз?!.. Прищявките на принцесата не са изпълнени.. Не се ли сещаш, че с гадните си номера, ше видиш един МОЙ, ама "мъжки полов орган".. Ае, др път като решиш, че искаш нещо (въпреки, че явно не знаеш кфо искаш..) първо мисли, мамка му!

И все пак, АКО.. Просто ти каам да мислиш.. ;]
    мн точно изказване \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си