- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоен съм дайте съвет..че незнам
От година съм самичък отидохмме снощи на един концерт аз и едно момиче с което 3 дена ходим уж.. целуваме се гушкаме се и тн.. но някак си тя имам чувството че ме харесва повече от колкото аз нея.. и нали отидохме на концерта и тя вика ме запознае с едно момиче, дето и е приятелка и кво стана то аз се влюбих от пръв поглед в нея... и сега си пиша и с двете тая дето харесвам много повече си пишем ама незнам...
Е какво толкова има да му мислиш.
Ако толкова се кефиш на другата мацка, кажи на първата.
Двойните игрички са гавра и е супер унизително...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да не стане твойта работа "От два стола на земята"![]()
btw любов от пръв поглед няма ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
3 дена не са много ..по-добре кажи на тая дето уж сега ходиш с нея ..че нямя смисъл и си влюбен в приятелката и ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
кажи и,че я харесваш.Няма нищо срамно в това.
Тирбушонааа...врътка,врътка..кофти батка кофти тръпка...първата ще се почувства мн тъпо ама нема смисъл да я лъжеш...
Няма кво повече да му мислиш и да се чудиш, а също и да нараняваш момичето, с което ходиш... казваш й, че няма нищо да се получи, казваш и на приятелката й, че я харесваш и така![]()
![]()
nicolepcd
тцтцтц то май ти не знаеш какво искаш... ама внимавай да не изпуснеш питомното, за да гониш дивото
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Зарежи едната, бори се за другата. Кофти е, но поне ще си щастлив, ако го постигнеш. Пък и няма да заблуждаваш първата.
Не я зарязваи заради приятелката и. Второто момиче ще те заебе и то!
Абе тя едната няма стане останах си с тая дето не харесвам много много абе готена е държи се много добре.. дава целуваме и тн.. ама някак си незнам симпатична ми е ама.. сякаш не я харесвам много сега ходим баси.. ама ми е жал някво за нея няква сладка е пък.. пф възбуждаме всичко но ме е страх да не я изчукам и после да я заеба..
+ 1Първоначално написано от elsy
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Трийте темата отново съм сам както винаги можеби е грешка но това е добре за нея такаче тва е. Казах и по добре да съм сам.. и тя ми ОК.. и тва беше
to nikva nqma kamo li ot 1 pogledПървоначално написано от MakeMeFeel
Абе днеска е Коледа и викам ще излезем поне тя ме харесва пък може да я захаресам повече незнам че днеска ще и се извиня за държанието ми,,![]()
Ако успее да ги с1четае и двете нека е унизителноПървоначално написано от Seducti0n
![]()
Бъди искрен и следвай сърцето си!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Жалко,че мислиш такаПървоначално написано от yuyuto
.Любов има..но трябва време да намериш истинската.
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ами най-добре прекрати отношенията със сегашната си приятелка и тогава предприемай каквото и да било, защото е адски гнусно и с двете да се подиграваш по този начин...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Има някъде тамПървоначално написано от pandelka
Ще я намерим))
По темата... БЪДИ ИСКРЕН ! И пред тях двете и пред себе си...
Защото може не само да си развалиш отношенията с тях двете ами да развалиш и приятелството им.... !!!
+1Първоначално написано от GregoryHouse