Това 'ама не знам' на края ме хвърли 'ама не знам' къде. Истината е, че трябва да останеш с досегашното си гадже. Зарежеш ли я заради приятелка ще ти направи живота по-черен, отколкото можеш да си предствиш - жена е, все пак. А и другата няма да тръгне с теб дори и да те хареса , заради така познатото 'ама ние сме толкова добри приятелки, едно момче няма да ни раздели'.
Направи се на умен и говори и с двете като им изясниш чувствата си. Не спестявай нищо - ще се оплетеш в недоизказани истини или хайде да си го кажем направо - лъжи. И нека е по скоро, за да не се влюби гаджето ти и после наистина да те преследва със сърпа (образно, може би). А новата любов.. накарай я да те хареса, бити мил, но не прекалено. Не е необходимо да и сваляш звездите, просто и покажи, че е обичана.
Животът е твърде кратък,за да го пропиляваш! Не можеш да си с човек ,само защото знаеш,че той те харесва...По този начин ти вредиш и на нея като я залъгваш...Не мислиш ли ,че и тя има право да е щастлива с човек, който наистина я обича...А и ти си в правото си да си щастлив...Говоре с новата ти приятелка докато не сте си задъолбочили отношенията...Спокойно времето лекува...И тя ще срешне любовта , а ти япотърси в лицето на другото момиче
товаа е мн мн лошо ..Ако момичетата наистина са супер добри приятелки и ако ти пука поне за 1 от тях просто и обясни че е по-добре да не се виждате нито нищо..не разваляй приятелството!