- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложи ми секс...
Ок щтом мислиш така даи си адреса xD [базикам се]Първоначално написано от bqsna_teenagerka
ем ти го познаваш от месец да не дава госпот ама може и да е болен от някойа полова болест ако мислиш че е ок да направите секс без други отношения ок![]()
Само Боби да добавя да се пази,че не го знае каф е що е ! :PПървоначално написано от x3eme
Аре да се взимаме.Първоначално написано от nejnaDROGA
Прочетох само няколко твои поcта(5-6-7-и ме кефи как мислиш :P
кат ти се праи ... праи ... ама ако стане гаф .. си е твои проблема !
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Загоряла ви работа...
За мене тва е най-голямата глупост!
ама ваша си работа...
ти си тъпа малоумна путка без лично мнение!
като не ти се прави - не правиш, като ти е прави - правиш
толко ли си зле, че питаш такива неща във форум?!?!?
we give it all.
кажи му че с удоволствие искаш да се тъпаните в някой паркПървоначално написано от ladybe
![]()
![]()
Що за въпрос...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Reshenieto si e tvoe, no ako bqh v syshtata situaciq ne bih spala s vyprosnoto momche. Kakyv e toq izrod, koito me poznava ot 1 mesec "samo na zdravei, zdrasti" i mi predlaga sex, i to ne mi go predlaga s nameci ili svalka, a direktno me pita. Ako nqkoi go napravi, bih mu se izsmqla. Oshte po-malko, che ne znam kakyv e vsyshnost, q si predstavi da e bolen ot neshto...ili da ne se mie otdolu...uff kakvi izrodshtini napisah.....
Първоначално написано от Lysit0
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Na vseki mu se pravi vseki den sex, no ne vseki go pravi. Pomisli si kakvi sa predi vsichko motivite ti za zadrujkite ti.
Eating isn't cheating - Arnold
става ама после да се развали едно хубаво приятелство ?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
sexa vinagi razvalq priqtelstvotoПървоначално написано от DarkKisss
Според мен момичето се хвали, че са й предложили секс. На 15 го мислят за много якУ. Колкото до курвенските идеи на някои - какво лошо има в секса без обвързване? Защо едно момиче непременно трябва да има приятел, за да прави секс? И какво курвенско има в това едно момиче да иска секс? Аман от моралисти. Ама се съмнявам, че вие сте си сложили девствени пояси....Първоначално написано от TellMeYourName
+1Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ne sum na 15!Първоначално написано от Schneeflocke
ne vijdam da ima nqkakuv problem ... :P pozabavlqvaite se
Taka i mislq da napravq!!!!Първоначално написано от sisityy
Da ti kaja,skupa,iskah da razbera kakvo mislqt drygite po vuprosa!A na men nikoi ne moje da mi povliqe na mnenieto i kakvoto re6a go pravq!Първоначално написано от nejnaDROGA
Първоначално написано от ladybe
Какво я храниш хахъаъхахъхъахъахъаххах мале злоба![]()
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Koi kogo hrani?Ma tova si e moq rabota a i + tova tq ne me poznava za da mi kazva kakvo da pravq!I ne sum kazvala 4e Nqma da go napravq!!!Първоначално написано от InDo
Значи приятелски секс ,а се познавате само от месец ..?! Ясноо..
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
+1....Първоначално написано от nejnaDROGA
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Абе според мен не е мн правилно ама ти си взимаш решенията![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah