- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложи ми секс...
spored men 6te e nai dobre sama da vzeme6 re6enie...bez da se povliqva6 ot na koito i da e bilo mnenieto![]()
Като никой не може да ти повлияе на мнението за кво пускаш тематаПървоначално написано от ladybe
![]()
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
ако и двамата сте съгласни и използвате предпазни средства го направете![]()
Стана тя каквато стана!!!
Край на темата.
щом са желаят младите да се ебат егати
predi da pravqt ne6to neka purvo slojat 6lemaПървоначално написано от Pr1nc3sKo
(za kondom govorq)
Еи момче осъзнаи се бе това е като мечта на повечето маже секс и нищо повече не го мисли толкова много ако го искате и двата нема проблем поне според мен![]()
![]()
Friends with benefitsПървоначално написано от x3eme
![]()
ina4e... ako ti se pravi - davai! ma s prezervativ 1000000% 4e 6te si lepne6 edin bog znae kvo... da ne si misli6 4e e predlojil samo na tebe![]()
Първоначално написано от Riot
Skupi,az sum momi4e!!!!!!!!!!Първоначално написано от kobrataa007
tva pa ot kade go izmisli 4e me4tata na pove4eto muje e sex i ni6to pove4eПървоначално написано от ladybe
![]()
еми освен да ти се извиня са при вас стои по друг начин и гледната точка е друга не зачетох много много темата но пак го казван ако и двамата го искате ... кво лошо има ?Първоначално написано от ladybe
Epa nogo qsno 4e se naebahme.....i o6te 6te imaПървоначално написано от nejnaDROGA
Show Must Go ON!
![]()
ще ме извините но ЕБАТИ ТЪПАТА ТЕМА !!! ... абе няяте ли си глави на раменете ... ся кат почетох малко теми напрао щях да припадна от смях ... някой си има (потенциално опасен) венерически проблем и пише по форуми и иска мнения ... или най-култовото са темите като тази и други от рода "да му пусна ли" ....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ladybe
![]()