- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шест положителни теста
pomagaite .... zakusna mi cikula s 2 sedmici i misleh 4e e ot klimata .... napravih si test i izleze + opsle o6te 1 test i o6te 1 i taka samo testove ... vsi4kite + .... otidoh pri genekolog i toi kaza 4e ne vijda ni6to oba4e moje prosto o6te da ne se vijda na videozona ... kaza da ida pak sled sedmica ... vuzmojno li e o6te da ne se vijda sled kato e minalo ve4e blizo mesec ? ili prosto 6 testa lujat ....
т.7
krem4et0
edva li 6 testa lujat....mai si sgafila
i az mislq 4e 6tyrkela 6a ta poseti sled 9 meseca![]()
Don't worry , be happy!
kaji mi togava kade da napravq abor bez maika da me izgoni ot nas :S
Честито на печелившите.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Предната тема ебавка бих казал.
1. Тестовете са на принципа на един хормон който се формира много скоро след зачеването (ако не се лъжа по-малко от месец). Нарича се хормона на бременността. Тестове от типа на SureCheck имат 98% сигурност.
2. Гинеколозите не ползват видеозон за да ти кажат че си бременна, защото при ранните седмици ползването му е безмислено. Имат си методи за определяне и са 100% сигурни. Мисля, че пак хормона излизаяе при кръвна проба.
Така, че ако скучаете хванете се да прочетете нещо, а не юруш на чата.
otiva6 pri nqkoi nelegalen ginekolog i za 50 kinta ve4e ne si s bebeПървоначално написано от wvwv
![]()
Направи си кръвен тест. Питай лекаря възможно ли е да направиш медицински аборт?
videozon e onova deto mi go slagat na korema ama mi burkaha s nekva kle4ka s kamera za da vidi dali bremennosta bila slqzla v matkata i mi kaza 4e o6te ne mojel da mi kaje ....![]()
Казваш на майка си,че ще ходиш на хижа за 3-4 дена (примерно с класа),намираш около 300 лв. (продаваш телефони и други глупости,за които се сетиш) и отиваш на лекар.Само,че не знам до колко коректни ще са лекарите и дали ще извършат аборта без съгласието на родителите ти?!Първоначално написано от wvwv
Успех!
П.П.Най-добре им кажи,защото те така или иначе ще разберат!!!А и недай си Боже,да те оперира някой некомпетентен и да умреш на масата!!!
Ако не на масата със сигурност я спече толкова много, че ше си сложи въжето сама.Първоначално написано от nejnaDROGA
П.П. къде да направи аборт за да не я изгони майка й от тех..... ПхАХаХахАХйаА
--------------
Разбрах, за това ми е смешно.
Как майка ти ше те изгони от вас, най- много да те спука от бой, ама споко синините бързо изчезват, след месец ше си като нова и пак ше ходиш да те ебаt.
--------------
boq ne opravq ni6toПървоначално написано от CanyH
trqbva da sedne da pogovori kato maika s du6terq a ne da se re6avat takiva problemi s boi...tva e super tupo
![]()
ама родителите не мислят като тебПървоначално написано от x3eme
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
За кво винаги се хващате буквално за думите, имайте малко фантазия.
--------------
nqkoi priemat foruma kato ne6to za ebavanea tuk ima hora sus problemi koito o4akvat da polu4at pone nqkakuv suvet
има и такива родителиНикой НОРМАЛЕН родител няма да пребие детето си,защото е забременяло!!!за съжаление
Simple Plan FOREVER
Nestea
Направо си кажи, че съм аз!Първоначално написано от x3eme
Къв съвет да получи, освен да си затваря краката?!
Като се шибат на по 12-13 без да знаят за кво стаа въпрос и забременяват да се оправят сами. Имат си родители.
Сека втора тема е 'бременна ли съм?'. Един път обясняваш, втори, трети и накрая писва.
През кура са ми.
п.п. деба скапаната цензура. Земете измислете нещо по- умно!
--------------
Ако майка й я набие,току-виж да няма нужда да ходи при лекар за аборт.Уатевър,неуместно е.Не използвахте ли презервативи,противозачат чни,тва онова?Както и да е,станало е вече.Кажи на майка си и двете вървете при специалист,който е професионалист,а не някой касапин,който да махне бебето,уж всичко добре,а вкъщи да умреш от кръвоизлив.Ебати,как успокоих,но за такива неща не жали пари.По-важно е здравето ти,процедурата да се извърши професионално.Ако вашите имат връзки-задействай или пък проучи за няколко дни за добър специалист.Бтв такива "бременна съм,ама мама ше ме изсели от нас"...Пу,дееба,правете секс,когато дори и да стане гаф може да поемете нещата и да реагирате адекватно.Не да се тревожите,че родителите ви ще ви "изселят",защото сте си направили дете на по 14-15!!!!
Няма нищо общо. Отговорих, защо приемам форума или по- скоро раздела на ебавка.Първоначално написано от nejnaDROGA
Влизам в тийна повече от 3 години. В началото и аз се опитвах да помагам и се държах нормално с останалите. След като видях, че срещу мен седят само малоумници и кухи лейки реших, че и да помагам и да не помагам се тая. После ми дадоха "дълга почивка за размисли".
Година по- късно всичко си е същото, даже още по- зле.
--------------
а на колко си ако мога да попитам?иначе ако си бременна и не искаш бебето.. колко начина има да го загубиш?? 1... иди и си направи аборта... но поне бащата на това бебе подрепя ли те?
![]()