.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Andito0o
    Цитирай Първоначално написано от Asqhugasqn
    pitam zashtoto sam chuvala che nqkolko dena predi menstruaciqta ne e vyzmojno da se zabremenee
    точно па преди цикъла е най голяма вероятността да се забременее защото тогава е периода на овулация и тогава се забременява
    pri vsqka perioda na ovulaciq e razli4en

pitam zashtoto sam chuvala che nqkolko dena predi menstruaciqta ne e vyzmojno da se zabremenee
    точно па преди цикъла е най голяма вероятността да се забременее защото тогава е периода на овулация и тогава се забременява

ЧУЛ ТЕ ГОСПОД,ДАНО
    еми то е така и както казва Боби при всяка овулацията започва различно но попринцип и при повечето жени е няколко дена преди цикъл така че ти пожелавам едно хубаво бебе
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Цитирай Първоначално написано от cickin
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    pri vsqka perioda na ovulaciq e razli4en
    аз моя на телефона си го гледам там на аклендарчето на самсунга

Super Ekspres - Belq.mp3
    ДА ТЕ ИМАТ ТАКЪВ КАЛЕНДАР ЕДНА МОЯ ПРИЯТЕЛКА ИМА ТАКЪВ SAMSNUG,ТЯ ТАКА И ЗАБРЕМЕНЯ И СЕГА ИМА СТРАХОТНА ДЪЩЕРИЧКА НА 9 МЕС.

ЧУЛ ТЕ ГОСПОД,ДАНО
    еми то е така и както казва Боби при всяка овулацията започва различно но попринцип и при повечето жени е няколко дена преди цикъл така че ти пожелавам едно хубаво бебе
    МНОГО БЛАГОДАРЯ НАДЯВАМ СЕ АДСКИ МНОГО

ако някой иска дете да се обърне към мене ,самоче аз сам оплождам и ме няма като татко ! с добро родословие съм и съм як

КАКВА РЕКЛАМА САМО

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ако някой иска дете да се обърне към мене ,самоче аз сам оплождам и ме няма като татко ! с добро родословие съм и съм як
    porednata glupost

Така първо недейте да хокате така момичеето защото е изключително грубо ... и това че овулацията е точно преди да ти дойде не е вярно ...Понякога обаче може да имаш овулация тогава Незнам какво друго да ти кажа... питай

Мммм :P нека ти

Град
    Пловдив
    Възможно е! Но защо си позволила да свърши в теб? Пазете се бе, хора
    GaLena :love:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Такам, единственото, което схванах, е че се имаш за грамотна и образована, а разлика между цикъл и менструация не правиш! И второ, съгласна съм, че овулацията е преди менструацията, но колко точно замисляла ли си се /очеизвадно не /! Айде лек ден и попрочети нещо по темата да не се излагаш!

Авторке, не следиш ли овулацията с тестове? И защо точно преди менструация реши да зачеваш?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на glamouros
    Ако правиш секс без предпазни мерки - ДА! има вероятност да забременееш. И вероятноста е доста голяма.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Ако правиш секс без предпазни мерки - ДА! има вероятност да забременееш.
    Ами щом иска бебе, логично е сексът да е без предпазни мерки

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

кажи ми че щастливия татко не е х3еме
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си