- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви дразни?
Знаем,че всеки човек си има недостатъци,а вас има ли нещо което да ви дразни в приятеля/приятелката ви? Като характер?
бъдете честни !
The life is nice ,when you are with me !
Ми мога да кажа в едно момче попринцип какво ме дразни .. ако е прекалено .. самоуверен и си въобразява, че може да има всяка, която пожелае ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Дразни ме,че май отиде в Гърция,а не ми се обади на границата!
Всъщност...май му спряха телефона.
Какво значи "Входящите повиквания към избрания номер са ограничени?"
Drazni me ponqkoga,4e v nego se "izdiga" 4uvstvo za sobstvenost(vurhu men).Drazni me,4e ne mi pozvolqva da pu6a,ADSKI me drazni fakta,4e me revnuva do takava bezumna stepen!!!Poludqva,kogato govorq po telefona s priqtelki pove4e ot 5 min.Drazni me fakta dori,4e moje da su6testvuva tolkova silno 4uvstvo v men,t.e.bezkrainata mi liubov kum nego!![]()
Толкова много ме дразни....най-вече се дразня,чее не ми се подчинява![]()
![]()
Дразни ме,че пуши,но не е болка за умирачка......
Започват много да ме дразнят първите му прояви на собственост..
Понякога ме дразни, 4е когато спорим не млъква4овек не може да се обясни, щото той си знае неговото си. Но е толкова сладко
![]()
![]()
Робинята на Quench
Синдел, подобно е и при мен.
Дразни ме, че е прекалено добър........даже и за мен. Аз съм леко зла![]()
Когато съм му сърдита, много ме дразни това, че аз крещя, а той е спокоен и се усмихва, и ме прегръща...
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
значии ... дразни ме че е прекалеено ревнив ... не знам базика ли се или не но понякога ми казва че ми виждал пламака в очите с които съм гледала не знам си какво момче..мразя го това нещо... то всъщност тва е следствието от по голямото нещо в характера му което не харесвам... тои винаги трябва да има някакъв проблем .. ако няма проблем сам си го измисля
ауу мн ме дразни
ноооо хубавото е че не си показва магариите всеки ден че иначе..
![]()
![]()
![]()
те първа ще разбера...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
О, да има такива неща...
1. Пада си егоист, а аз не обичам такива хора.. обичам гаджето ми от време на време да мисли и за моето удобство, да се съоброзява с мен..
2. Понякога вади огромното самочувствие и си мисли, че едва ли не всички са му длъжни и, че той е достатъчно велик, за да не се съобразява с никого
3. На настроения е, а когато не е в настроение, дори да не съм му виновна е некъв кисел и се държи дръпнато
4. Когато се караме, в повечето случай не иска да говорим за проблема, държи се отвратително, никога не признава, че не е прав
Стига толкова, че се улях![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
drazne6e me, 4e be6e inat kato men i iska6e negova da e poslednata duma i vse toi be6e prav ,dori kogato govorehme za fakti napr, abe s 2 dumi ne pada po grub
drazne6e me 4e e ugasnooo revniv /malko po malko ot men/ za tva i toi sig mi se e draznel de
![]()
Интересно, че мен нищо, абсолютно нищичко не ме дразни в него..
........
Има време да започне. Пък и това, че нещо ни дразни в половинките, не означава, че не ги обичаме, нали?
Дразни ме, че е твърде добра душа. Все си мълчи, все е добричкият, все не му се занимава да изскърца със зъби и да отстои себе си. А така го тъпчат още повече.
После пък, като му дойде в повече, бягай далеч. Няма да обяснявам как стряскащо ми въздейства, когато от ангелче се превърне в някакво подобие на същество от дълбините на ада. И трансформацията е за секунди.
Дразни ме, че много добре знае, че познавам кога нещо не е наред и че му е гадно. Но когато го питам, ми отговаря, че има нещо НАЙ-РАНО втория път. Преди това 'споко бе, наред съм'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^Ти да не ходиш с моя приятел? С изключение на това, че не става като демон, а все си е тих и кротък....И това ме нерви ужасно.
Дразни ме, когато ми повтаря, че нещо ми има, сърдита съм, ще се скараме или от сорта.......като ми го каже 5 пъти наистина се изнервям и наистина се караме![]()
И ти обяснява как 'Ето, виждаш ли, че се скарахме?'![]()
Май ми става ясна картинката... за пред теб е Иво, а за пред мен Боян... сега ще го набием![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
![]()
Да, така казва и моя.......ама че си приличат тия мъже.
Под секрет, обаче, то и ние сме така. Жените в смисъл, по-трагични сме.
Ама това е обществена тайна и всички ще се правим, че не го знаем. И си трай, знаем го само аз, ти и целия свят.
~
охооо![]()
дразни ме че рядко се извинява, даже и когато е осъзнал че греши
че когато не е с мен постоянно си намира с кой да излезне( аз и неискам постоянно да съм с него ама той пък един пък не остана без да е с някой бе да му се невиди
че ми тряска телефона като някоя ядосана женка![]()
че понякога е доста несъобразителен![]()
амии... има и още мнооого неща,които ме дразнят ама в момента не се сещам..пък и айде да не запълвам цялата тема![]()
еми мразя когато ме прекъсва ... и трябва да бъде се нейното![]()
![]()
![]()
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!
Ами дразни ме примерно, когато някой човек каже не мога... без даже да си е напраил труда да опитаПървоначално написано от krem4e
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682