- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 10 преси за коса
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
1 2 5 9![]()
С преси тази марка може би,но точно със същата...Първоначално написано от tItEufFf
![]()
Аз бих заложила на номер 3.Виж и мощността!!!
о извиняваай все едно само ти го гледаш :х говорим за масово изправяне на коси във fashion tv,а не на случайно засичане ай със здраве! :PПървоначално написано от _crazy_baby_
според мене 6 и 9 са най-добритеза 6 една приятелка има такава и е много доволна,а според мен 9 е добра.
А аз също се чудя кяква преса да си взема ама май се спрях на тази с вибрациите![]()
И аз я имам и съм суппер доволнаПървоначално написано от sladkish_14
и е лекичка и бързо се изправя с нея
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
и аз имам такава и не съм особено доволнаПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
най евтината![]()
трябва да се пести на днешно време![]()
2-рата. Babyliss са много добра марка![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
номер 3..изправя суууупер яко...толкова гладка и мека и права ти става косатаааиначе ако е влажно мойта лично се разваля..ама пресата е хубава определено...все пак 170 вата..виж на другите колко е мощността..
![]()
Защо смятате че трябва да се гледа мощността,в смисъл хубавата преса независи толкова от мощността,аз съм се спряла на 8 нейната мощност 65W мисля обаче е много добра,една приятелка има такава и много ми харесва как изправя независимо от това че има по-малка мощност.![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
macka za tezi ni6to nemoga da kaja no sega 6te ti pokaja moqtaimam q ot 3 dena ne e mnogo skupa s kerami4ni plo4ki es vsi4ki pristavki ot magazin Domo i e mnogo leki4ka strahotno burzo izpravq A s koqto i druga presa da sum si pravila vafli4ki sas e mahali vednaga a s tazi mi stoqha dori dnes sutrina kato bqh ro6ava i za kupane.a si gi bqh napravila dsamo da probvam
a da ti kaja ne si struva da dade6 tolkoa mnogo pari za presa koqto samo izpravq ili de da zn ti re6ava6
![]()
![]()
mm opredeleno se spiram na nomer 3...sled dva tri dena otivam i si q kupuvam mola se samo da q ima vav volta 4e ot tehnomarket izoob6to ne sma 4uvala dobri komentarii ot koito i da e inakm kato marka philips mi hrs a za babyliss ili kakto se pi6ene ne bqh 4uvala ...ne smqtam da si kupuvam takava.... ne mi zvu4i mn utvardena xix![]()
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят