.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    BaByliss е най-хубавата френска марка!!
    И аз отначало като ходех по магазините и гледах нещата им си викам "Тя тази е някаква куча марка". Като ходих на фризьор ме изправих с първата или втората преса мисля... Косата ми стана перфектна, а е много къдрава и трудно се поддава на разни манипулации. Фрзиьорката ми взе ужасно много пари за подстрижката (изправянето не влиза в цената), което означава, че там не ползват кой знае какви. После я питах все пак марката дали е хубава и тя ми каза, че "С тези преси изправят професионалистите във Франция. И не само от Франция" ..

И аз мисля да си купувам преса и съм се насочила към Philips HP 4669
    Ето ти снимка http://www.myskystore.com/images/4669.jpg
    Цената й тук е 60 евро, което означава, че България ще е към 70-80 лева
    С преси тази марка може би,но точно със същата...
    Аз бих заложила на номер 3.Виж и мощността!!!

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    Цитирай Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
    Цитирай Първоначално написано от Reed
    Напротив 10-тата не тежи аз я имам и мога да ти кажа 4е с тази преса изправят моделите от fashion тв това е професионална преса за коса и изправя перфектно дори и с едно минаване а и се свиква с големината и а относно подвижния и гребен тои може и да се маха и да се слага аз си използвам пресата с гребена става по гладка с него няма да сгре6и6 ако си я вземеш а тези на бабулис ли какво е там за мен са пълни боклуци
    хах определено изправят с точно тази за 60 лв , да а за пресите на БейбиЛис можем да поспорим :P ай
    Определено Да можем да поспорим гледаш ли fashion tv НЕ! тогава какво ми спориш малоумна овца такава Аз съм гледала предаване на което даден модел му изправят косата с тази преса така че не ми спори..
    о извиняваай все едно само ти го гледаш :х говорим за масово изправяне на коси във fashion tv,а не на случайно засичане ай със здраве! :P

според мене 6 и 9 са най-добрите за 6 една приятелка има такава и е много доволна,а според мен 9 е добра.
    А аз също се чудя кяква преса да си взема ама май се спрях на тази с вибрациите

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Аз съм за 3 .. Имам я , само забележи мощността на всички и нейната .. Няма какво друго да коментирам .. Прави изводи , коя най - добре и бързо изправя + това си е й професионална
    И аз я имам и съм суппер доволна и е лекичка и бързо се изправя с нея
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

питай опитен фризьор

Напротив 10-тата не тежи аз я имам и мога да ти кажа 4е с тази преса изправят моделите от fashion тв това е професионална преса за коса и изправя перфектно дори и с едно минаване а и се свиква с големината и а относно подвижния и гребен тои може и да се маха и да се слага аз си използвам пресата с гребена става по гладка с него няма да сгре6и6 ако си я вземеш а тези на бабулис ли какво е там за мен са пълни боклуци
    и аз имам такава и не съм особено доволна

най евтината
    трябва да се пести на днешно време

2-рата. Babyliss са много добра марка
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Повече от фен
    номер 3..изправя суууупер яко...толкова гладка и мека и права ти става косатааа иначе ако е влажно мойта лично се разваля..ама пресата е хубава определено...все пак 170 вата..виж на другите колко е мощността..

Защо смятате че трябва да се гледа мощността,в смисъл хубавата преса независи толкова от мощността,аз съм се спряла на 8 нейната мощност 65W мисля обаче е много добра,една приятелка има такава и много ми харесва как изправя независимо от това че има по-малка мощност.
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

macka za tezi ni6to nemoga da kaja no sega 6te ti pokaja moqta imam q ot 3 dena ne e mnogo skupa s kerami4ni plo4ki es vsi4ki pristavki ot magazin Domo i e mnogo leki4ka strahotno burzo izpravq A s koqto i druga presa da sum si pravila vafli4ki sas e mahali vednaga a s tazi mi stoqha dori dnes sutrina kato bqh ro6ava i za kupane.a si gi bqh napravila dsamo da probvam a da ti kaja ne si struva da dade6 tolkoa mnogo pari za presa koqto samo izpravq ili de da zn ti re6ava6

mm opredeleno se spiram na nomer 3...sled dva tri dena otivam i si q kupuvam mola se samo da q ima vav volta 4e ot tehnomarket izoob6to ne sma 4uvala dobri komentarii ot koito i da e inakm kato marka philips mi hrs a za babyliss ili kakto se pi6ene ne bqh 4uvala ...ne smqtam da si kupuvam takava.... ne mi zvu4i mn utvardena xix
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си