- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако имахте възможноста...
Ако имахте възможноста да изневерите на любимата/любимия без последствия след това колко от вас биха го направили
Никога.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
nqma takova kato "bez posledstvie"ne bih go napravil i ne razbiram horata koito biha go napravili
![]()
Бих изневерила само ако той ми е дал повод за това.Ако не не виждам смисъл да го правя,дори и да няма последствия после.Но винаги едно момиче може да скрие изневярата си ...за разлика от момчетата...Първоначално написано от Qamstel
Intresno mnenieПървоначално написано от Misha91
podkrepqm go do izvesna stepen
nooo li4no az ne bih izneveril na momi4e koeto obi4am
![]()
Не бих изневерила ако държа на човека, с който съм.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не. Не бих. Независимо дали има или няма последствия - каквито и да са те, по-голяма ще е щетата върху морала ми. Но - разни хора, разни идеали.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
tva za moralnata gledna to4ka be6e to4no.po tozi na4in (ako izneveri) ne zablujdava6 koi da e a samiq sebe siПървоначално написано от glamouros
Винаги когато съм мислела за изневяра си е имало при4ина и нещо във връзката ми е куцало. За да се реша на нещо такова, зна4и 4е не изпитвам ве4е нищо към 4овека до себе си. Ако това се слу4и, тогава бих изневерила независимо със или без последствия.
И все пак предпо4итам първо да се разделим и после да спя с други
![]()
Робинята на Quench
не бих изневерила понеже на мен лично са ми изневерявали няколкократно и не бих го причинила на човека до мен![]()
Don't worry , be happy!
HmmПървоначално написано от XladyX
sujalqvam da 4uq 4e sa ti go pre4inqvali i e mnogo pohvalno 4e ne si pridobila podobna naglasa
![]()
Миии аз от него получавам достатъчно и просто не виждам,какво мога да търся при друг
Ами нормално..това казах все пак ..в самия контекст..Че ако обичам някой и държа на него не виждам смисъл да си вдигам краката на друг.Първоначално написано от Qamstel
Първоначално написано от girl_in_black
Че то всеки може да изневери и после да няма последствия.
Ще кажеш, че е кой знае каква есктра..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Какви са тези глупости "дори и да няма последствия" ... Ти дори и да не обичаш този човек си С него ... В крайна сметка никой не те задължава да си с еди-кой си. Личен избор. Щом си с него ще си му верен. За какво ти е иначе партньор ...
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Бих изневерила...Слаба душица съм видя ли някои които ме привлича сексуално съм готова да си легна с него..Може би е така,защото все още не съм срещнала някои на които да държа толкова...Не знам...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ne bih izneveril,na partniorkata mi (prosto az li4no sum pravil tazi tupa gre6ka i znam kakvo e 4ustvoto da narani6 nqkogo,koito te obicha) naistina ako obichash 4ovekat do teb trqbva da si mu "veren do grob" kakto se kazva.. ako ne ispitvash ni6to kum nego.. Togava za6to si s nego?!?!..
Мислете Преди Да Правите Тъпотиииии!!
бих гръмнал Rolf4e-то м/у очите!Ако имахте възможноста...
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Ne bih go napravila.
Точно така!Първоначално написано от CanyH
А и "изневярва" може да се разглежда и по различен начин от това всичко да е прост секс..![]()
Ne sum go pravil do sega, i sqkash nqmam namerenie zanapred da go pravq...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
защото знаеш финансовите последствия от евентуален развод
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY