.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

Продължение от предната ми тема...

Преди да започна с проблема,ще помоля предната ми тема да бъде прочетена,защото е тясно свързана с положението ме в момента:

Добър ден на всички.Започвам направо с историята...на 17 години съм,за тези 17 год може да се каже,че съм видяла и изпитала доста...Наранявали са ме 2 пъти много,много болезнено...Първият път момчето беше много по-голямо от мен и по стечение на обстоятелствата се разделихме...И втората...Запознах се съвсем случайно с момче,живеещо далеко от мен,което беше дошло за няколко дни в моя град...В началото чат,разговори по тел-а постоянно...За убиване на време поддържах тази връзка..Общо взето телефонна любов.В един момент осъзнах,че той е станал част от ежедневието ми.Чувствах,че и аз съм за него това,което е той за мен.Всичко беше толкова идеално и красиво.Реших,че трябва да го вида отново и ще направя всичко вэзможно това да се случи....Е,успях....15 дни бяхме заедно,но 2 седмици преди да се видим,усещах,че има нещо....самото държание беше по-различно,казах си "сиг му липсва присъствието ми,като отида вс ще е ок"....Видяхме се и всичко беше като приказка.Така няколко дни неразделни,но....ностъпи момент(към края на престоя ми),в който започнахме да се караме постоянно...Попитах какво е станало,не получавах ясен отговор....Дойде и денят,в който трябваше да се прибирам,изпрати ме и тогава го попитах"чао или сбогом",отговорът беше,че ако зависи от него-чао...По пътя размишлявах и плаках много...чудех се ще се видим ли отново,колко време ще бъдем заедно,защо се карахме,къде е проблемът.След няколко дни съвсем случайно разбрах,че си има прятелка,която е била в чужбина,когато аз съм била с него.Изведнъж всичко се срина,загубих почва под краката си....Говорихме много каза ми,че му било липсвало постоянното ми присъствие,отговорих,че не ме пука,не желая да общувам повече с предатели,каза,че ме обичал,аз-"не,никога не си ме обичал,защото ако беше така,никога нямаше да постъпиш толкова долно,не ми звъниш повече,има на кого да звъниш,остави ме,ще се оправя".Смених си номера,скайпа...След около месец ми писа в един сайт за запознанства,че му липсвам и иска да бъдем поне приятели.Блокирах го!Как мога да бъда само приятелка с момчето,което обичам с цялото си сърце?!И така вече 5 месеца плача почти всяка вечер за един пикльо.Казват,че клин клин избива....Но не желая друго момче до себе си или по-скоро се страхувам,че ще ме нарани отново и няма да мога да го понеса.Нормално ми 5 месеца болката да не намалява??

Така....Положението в момента-мин ден бившия е скъсал с въпросното момиче...Било му е казано,по мое поръчение разбира се следното нещо"Ти хубаво,вече си сам не смяташ ли,че е време да се обадиш на let_me_be(тоест на мен),смятам,че направи достатъчно грешки,които е редно да опитаи да поправиш".Отговорът му е бил"Да,давам си сметка,но тя дори не иска да ме чува,камо ли пък да ме вижда"...Въпросът ми е,дали ще е добре да му пиша нещо...и ако"да"-какво точно....Да покажа ли,макар и малко,че ми липсва...Или да скъся дистанцията и след това да го нараня,както направи той?Много се извинявам за,както ще я нарекат мн хора,баналната и безсмислена тема,но всъщност сега в главата ме е пълна каша и нямам идея кой ще бъде най-правилният избор...

Голям фен Аватара на Remini
    Ако имаш някакво достойнство няма да го потърсиш!
    Потърси си момче на друга почва,туко виж ти излязъл късмета.
    Няма за какво да си даваш почивка заради това,че те е страх да ти разбият сърцето.Това е играта-един път ти разочароваш някой,друг път теб ....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си