.

Виж резултатите на анкетата: искаш ли да се ожениш някога?

Гласували
131. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

89 67,94%
  • не

11 8,40%
  • малък/малка съм да мисля

21 16,03%
  • ако той/тя иска, иначе аз не държа

10 7,63%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Град
    в дълбините на морето

искаш ли да се омъжиш/ожениш?

Все повече двойки не се женят. Живеят 'модерно'

Вие искате ли да се ожените един ден?
    Да/не защо?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    пише се сваТба...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е,ще се омъжа няма как иначе,аз съм от по-старото поколение и така трябяа да е.

колкото и смешно да звучи,искам да се омъжа някой ден
    в годините докато бях сервитьорка имах щастието да присъствам на над 100 сватби...
    нямате представа колко щастие съм видяла,колко щастливи очи,колко ръце които не могат да спрат да се докосват
    имали сме също и случаи на двойки живели с години заедно,с деца и правещи сватба на дърти години и знаете ли че и в техните очи имаше онова пламъче,което можехме да видим в очи на млади двойки,които може да се каже че не са преживели нищо.....
    не знам....
    в момента в който двойката влезе от вратата и докато поднасям шампанското или питката толкова пъти ми се е искало в този момент аз да съм на тяхно място...да бъда щастлива..
    някои от вас ще кажат "какво толкова,един подпис на една хартия,много пари похарчени за дандания,няма смисъл ние и така сме си щастливи"

определено чувството отстрани е хубаво,а представям си на тях какво им е...
    ох малко дълго стана ма се надявам да зачетете за ко става дума....
    и все пак АЗ ЩЕ СЕ ОМЪЖА НЯКОЙ ДЕН ЗА ТОЧНИЯТ ЧОВЕК, В ТОЧНОТО ВРЕМЕ И НА ТОЧНОТО МЯСТО!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

мн ясно че искам .. мисля че всеки нормален мъж иска по простата причина че си харесвам фамилията и искам си продължа рода....... тва значи задължително тряа имам момче
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Е,ще се омъжа няма как иначе,аз съм от по-старото поколение и така трябяа да е.
    Точно така.
    А относно фамилията.. аз винаги мога да си я запазя същата.

ЗА Мисля , че това е сериозна стъпка, която много внимателно трябва да се обмисли ... Но когато е с правилният човек
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    ЗА Мисля , че това е сериозна стъпка, която много внимателно трябва да се обмисли ... Но когато е с правилният човек
    чесно казано съм ЗА сватбите, понеже не искам детето ми (живот и здраве като имам такова) да не е извънбрачно.

Демек малко съм и против сватбите, явно, тъй като аз и на един скромен граждански брак бих доволна.
    От това следва, че съм за сватбите..
    ама чакайте сега, за какво говорим ?! за брак или за самото празненство около сватбата, щото нормално повечето девойки да ги влече мисълта за красива булченска рокля и за голямо весело парти...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    чесно казано съм ЗА сватбите, понеже не искам детето ми (живот и здраве като имам такова) да не е извънбрачно.

Демек малко съм и против сватбите, явно, тъй като аз и на един скромен граждански брак бих доволна.
    От това следва, че съм за сватбите..
    ама чакайте сега, за какво говорим ?! за брак или за самото празненство около сватбата, щото нормално повечето девойки да ги влече мисълта за красива булченска рокля и за голямо весело парти...
    Мен ме влече мисълта да се отдам изцяло на един единствен човек , когото да обичам .. наистина завинаги .. Въпреки , че такова нещо може да се направи и без брак ... Не знам много е сложно за мислене толкова рано

Град
    гр. Пловдив
    ^ нищо не пречи да си помечтаеме.
    Тук за сватби ми се говори, в друга тема пък за 70 хиляди лева..
    днес ебати и мечтите го ударих...

и като добавим и една тема "не сте ли изпитвали някога някакво чувство на самота.. да имате нужда някой да ви прегърне, да имате нужда от ласка, закрила, милувка..."
    мразим го тоя форум!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ^ нищо не пречи да си помечтаеме.
    Тук за сватби ми се говори, в друга тема пък за 70 хиляди лева..
    днес ебати и мечтите го ударих...

и като добавим и една тема "не сте ли изпитвали някога някакво чувство на самота.. да имате нужда някой да ви прегърне, да имате нужда от ласка, закрила, милувка..."
    мразим го тоя форум!
    Е то лошо няма И на нас ще ни дойде времето спокойно

Град
    The Land Of The Doomed
    За сватбите съм. Искам някой ден и аз да се омъжа.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    malka sum da mislq,no poprincip sum za
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az podkrepqm sujitelstvoto na semeini na4ala(koeto sega e mn moderno i mn dvoiki go predpo4itat),no spored men jenitbata e edin hubav povod da priznaqt pred vsi4ki i pred Bog,4e se pbi4at i 4e se iskat zavinagi.jenitbata e edna prekrasna osnova za suzdavane na semeistvo.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз съм затова,хората да живеят,както им е най-добре...И аз съм за сватбата.Баба ми вчера започна да ми говори за сватба,бебета и т.н... Аз онемях...Все пак съм само на 18 нямам желание все още...

Мега фен Аватара на mynichka
    аз съм за сватбите :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Пазарджик
    Аз съм твърдо ДА за брака и някой ден искам да се оженя за жената която обичам,да имаме деца.Искам да имам хубаво семейство а не като "модерните" който само живеят заедно а и трябва да продължа рода :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И аз сега живея на семейни начела,но иначе мисля,да се омъжа.
    Не знам кога ще е,но мисля да го направя.
    Просто сега живеем заедно без свадба,защото може да не се окажем един за друг ама дали ще е с него или с друг,мисля да правя свадба.

Град
    Paradise
    За сватбата. Можем да се обичаме и със и без сватба, но със се поема вече отговорност. Така ще съм сигурна, че ако един ден нещата се провалят (разводи в БГ - бол) той няма просто да си излезе през вратата и да ме остави самотна майка без пари (например). Подписът дава сигурност, че при евентуален край на брака всеки ще поеме своят дял от отговорността.
    ПП. А и самото преживяване сигурно е супер

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз искам да се омъжа, но след като сме поживели заедно и сме изяли 1 торба сол......Иначе най-голямата ми мечта е да се врека в любов и вярност на половинката си. Просто искам да поживеем заедно известно време, за да видим как е. Обезателно ще се омъжа някой ден!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И аз искам да се омъжа...
    Както каза Черинка - не искам децата ми да са извънбрачни...
    Макар че и да нямам деца пак искам да се омъжа.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от global
    Готино е да направиш сватба заради купона и преживяването. Но не е добре да се жениш - по-добре е да живееш без брак. Според мен трябва да може да се правят сватби без подпис.
    ubedena sum,4e edin den 6te si na suvsem drugo mnenie.4uvstvoto da jivee6 zaedno s priqtelq si e edno,no kogato naistina ste se obvurzali po tozi na4in i ste sklu4ili brak,vsi4ko e nqkak si po-razli4no,po-spokoino,po-tvoe.nz kak da go opi6a,no 4uvstvoto e neopisuemo,fakt e,4e edin den ako trqbva da se razdelite e mn po trudno ako ste sklu4ili brak,otkolkoto ediniq prosto da si subere bagaja,no ako pri4inata da izbqgva6 braka e trudnostite i uslojneniqta pri eventualna razdqla.....to togava ne si gotova za seriozna vruzka izob6to,a ne samo za brak!

Град
    в дълбините на морето
    добре, хора мерси за отговорите

аз като малка веднъж ми хрумна, че не искам да се омъжвам и си метох в краката..
    като по-голяма не съм се замисляла мн мн
    а сега на 17 не държа да се омъжвам, ако точната половинка иска няма да откажа

Жив и здрав да е този, който е измислил професията "сватбен агент"..Много му е харна професията!Ама самия процес за който се грижи ее някак SUX!!!

Град
    Пловдив
    аз съм за ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си