- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От какво Ви е шубе?
Бетафобия имам аз...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Мен ме е страх от тъмното, и нямам клаустрофобия, в смис не ме е страх от тесни пространства, ама когато съм в автобус и е претъпкано имам чувството че ми свършва въздуха, става ми лошо и ако е възможно слизам на предишната спирка![]()
от жени
затова си държа една бухалка до леглото...
лепят ми се като мухи..
понякога ме дебнат да си легна и изскачат от гардероба!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Oфф хора има разлика от "страх" и "фобия"... второто е доста по-силно от първото..
Някой може да го е страх и гнус от хлебарки и да бяга от тях - ок,
обаче има хора които пищят, подскачат, по-силно сърцебиене етц... фобия
The Spark
Нямам изявена фобия...може би некъв страх от смъртта, ама не е чак фобия...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
като малък ме беше страх от светкавици
направо се насирах
и от големи височини ме е страх
* Scoleciphobia, Vermiphobia - сколецифобия, вермифобия, болестен страх от червеи
определено страдам от тва нещо...но най-странното е,че нито ме е гнус от червейте,нито ги мразя,а изпитвам истински ужас и изпадам в паника като пипна чеврей,понякога дори и като видя![]()
арахнидите не ги харесвам никак..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ginofobia - гинофобия, болестен страх от сексуалния акт![]()
А,пък като 5 годишна ме беше страх докато ходя до тоалетна Алф да не се покаже от чинията и да ми изяде дупето..![]()
Пък аз като бях малка и понеже понякога ни спираше тока и брат ми ме плашеше, че ще дойде лошоят Батман докато акам и ще ми свети маслото.Първоначално написано от LINKNOT
![]()
![]()
![]()
Акрибофобия - Страх, че няма да разбереш смисъла на прочетеното.
![]()
Бетафобия – Страх от височини или дълбочина.
И двете в леек вариант. Или пък си измислям.Но понякога наистина започвам да се притеснявам, че няма да вникна в смисъла на текста, докато го чета. Но чак пък болестно състояние..
![]()
Онзи ден бях на Крепостта и се бях качила на едни камънаци. Докато ходех по тях, усещах как аха-аха и ще падна от минимум десет метра височина.Зави ми се свят, щях да умра.
![]()
* - клаустрофобия, болезнен страх от затворени пространства
Започвам да се панирам![]()
Суетата.Моят любим грях.
Only Arachnophobia, но с течение на време почвам да не ми правят впечатление. Ебаааа го у паяка да не е по - голем от мене... килл-вам ги с 2 пр1ста е така като го видя... или п1к ако е некои дебел гаден, гнусен напра'о с двата крака в1рху него... неговата майка мр1сничка..![]()
Бронтофобия - страх от гръмотевици, светкавици и бури
Който ме познава знае каква съм![]()
Дидаскалейнофобия - страх от училище
И това го имам![]()
Дистихифобия - страх от нещастен случай
И арахнофобия имам...
Страха от китайци е уникален.
Аз мразя копчета, примерно.Гнус ме е от тях.
от цигани![]()
Като говорим за фобии,бях гледала в youtube за един човек,който имаше фобия от кисели краставички,само му показваха един буркан и той изпадаше в панически ужас.Много странно ми изглежда,някой може ли да ми обясни на какво се дължат фобиите?
И аз това щях да напиша, като видях авторката. Ама айде! Няма.Първоначално написано от jeni92_abc
![]()
С малко повече психическа нагласа може да се избегнат такива фобии... китайци, втф?![]()
Иначе се побърквам при вида на хлебарка.
Хлебарки >>>> китайци!!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
от духове
Гленофобия.![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
и мен ме плашат-зловещи ми изглеждат и с тези изкуствени усмивкиПървоначално написано от cappy123
, а пък като прочетох "То" съвсем зле ...
Arachnophobia
Scoleciphobia, Vermiphobia
пиша ги и двете щото изпитвам някакъв огромен ужас от всякакви буболечки...червеи, паяци, бръмбари, мравки, калинки, пеперуди....
мразя ги страшно много...не мога да ги гледам...да съм в една стая, в която има такова нещо...не мога даже да ги убия...заради звука....
май имам и клаустрофобия..задушавам се когато съм на тесни места..когато не мога да мръдна и т.н.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !