- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правим утре 8 месеца... какво?
Здравейте съфорумници!
На 24.12 т.е. след няколко часа правим 8 месеца с моето мило. Опитвам се да измъдря какво да му напиша на картичката,но всичко е толкова сладникаво...мазкът ми е пълен с някви изтъркани неща.. Можете ли да ми дадете някаквъ идея?Ще ви бъда адски благодарна. Просто... от 2 часа пиша... и всичко ми изглежда толкова сладникаво и блудкаво че изхвърлям листити, както по филмите,кошчето ми се напълни само от хартии, а аз до никъде не съм стигнала. Пълна трагедия...само вие ми останахте.
Благодаря ви предварително!!!
Едно "Обичам те ! " е напълно достатъчно, не е нужно да пишеш романи.
Би имало по голям ефект от това да му напишеш 500 думи които така или иначе казват същото.
добре кажи му първо честита коледа, мило( слънце пиле... име както си викате там) пожелай му да ти подари още 8 прекрасни месеца..... кажи му че го обичаш и знам ли![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Радвам се, че на този светъл празник и ние имаме личен празник!
Обичам те !
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ейй благодаря ви много за идеите!!!Супер сте!
Честити Ви 8 месеца заедно ! (:
Още 1000 по толкова да сте заедно и да се обичате ! (:
Не му помогна особеноПървоначално написано от InnchetO
![]()
честити ви 8 месеца !
а по темата-ми предполагам за 8 месеца си доказала обичта си -тъй че и да не подариш нещо кой знае колко значимо според мен няма да е голяма трагедия -важна е любовта![]()
Весела Коледа?!
Анамчо не те знам къв си ама много правилно го каза!Първоначално написано от Anam