.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Положителните черти :]

Ами интересно ми е вие какви положителни неща все пак намирате в раздялата?
    Например да срещнеш нов човек,да не се налага да чакаш някой след даскало...и така нататък.Ако се сетите нещо кажете си ако не друго то поне да покажем на някой наскоро преживал раздяла че си има и някои добри страни (колкото и малко да са)
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    (: Русе :)
    Пффф положителни черти в раздялата ... глууупости. Освен ако връзката ви не те е карала да се чувстваш нещастна няма такива ....
    So free

Когато се затвори една врата се отварят две нови ...
    Усмихни се, че се е случило , не плачи , че е свършило ...

И всякакви такива клишета .. ама има много истина в тях !
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    V MoQtA StAq
    връщаш си свободата
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Когато се затвори една врата се отварят две нови ...
    Усмихни се, че се е случило , не плачи , че е свършило ...

И всякакви такива клишета .. ама има много истина в тях !
    Мн вярно...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

след раздялата с човек,който наистина обичаш,чувстваш само една всепоглъщаща болка,но това сигурно е хубаво,защото ти подсказва,че се изпитвал нещо истинско

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    след раздялата с човек,който наистина обичаш,чувстваш само една всепоглъщаща болка,но това сигурно е хубаво,защото ти подсказва,че се изпитвал нещо истинско

Това е така...
    Но на мен например раздялата ми помогна да открия грешките си, да видя какви се причите за тях, да видя какво съм имала възможност да направя и не съм... Всяко нещо си има и плюсове, и минуси и не мислете, че раздялата носи само минуси, защото много често тя е нещото, което ни помага да осъзнаем къде бъркаме и да не правим същите грешки със следващата любов.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

ами аз съм в обратното положение... тъкмо започнах връзка и сега ще кажа какво му е хубавото да си волна птичка:
    имаш повече време за приятелите си, може си флиртуваш, с когото си искаш без задръжки, някои имат проблема, че се крият от техните, е когато си без гадже това не се налага... съобразяваш се с почти всичко, имам един фр дето си ми е като братче и такива мръсотии си говорим като се разлигавим.. ся малко де да знам не смея... ! всичко това малко ми липсва... най-вече за приятелите.... но се справям...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Трудно ми е да намеря положителни черти в нещо толкова отрицателно като раздялата ..
    Може би положителното е, че е настъпил ужасен край, а не е ужас без край...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не виждам нищо положително в раздялата, особено ако тя е със скъп за нас човек...

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Никой не ти държи сметка! Свобода ! Живот ! По-положително мислене от това здраве му кажи. Имаш свободата да проваляш живота си както решиш ;]

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ами аз съм в обратното положение... тъкмо започнах връзка и сега ще кажа какво му е хубавото да си волна птичка:
    имаш повече време за приятелите си, може си флиртуваш, с когото си искаш без задръжки, някои имат проблема, че се крият от техните, е когато си без гадже това не се налага... съобразяваш се с почти всичко, имам един фр дето си ми е като братче и такива мръсотии си говорим като се разлигавим.. ся малко де да знам не смея... ! всичко това малко ми липсва... най-вече за приятелите.... но се справям...
    Напълно съгласна съм.Щом е дошъл края на една връзка колкото и болезнена да е тя, просто не е било писано в това време да са заедно 2 души.В крайна сметка живота може да ти поднесе друга изненада, като нова любов или в по нататъчен период пак да се съберете.Все пак не иде края на света!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    отпада още едно задължение от ежедневието ти...

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Пффф положителни черти в раздялата ... глууупости. Освен ако връзката ви не те е карала да се чувстваш нещастна няма такива ....
    И аз така мисля.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Ако обичаш човека, с който си разделен, по някаква причина, няма положителни страни.
    Ако пък не го обичаш - не измъчваш себе си, нито пък него. Това е най-важното. Има още много други, но не толкова съществени.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

можеш да се поу4иш от грешките си
    имаш пове4е свободно време
    но...от болката няма как да избягаш стига да си оби4ал съответния 4овек
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си