.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Досадни приятели

Бихте ли тръгнали с някое момче, ако приятелите му са ви досадни, неприятни или заради нещо си не бихте искали да сте в техния кръг?Това има ли значение за вас и какво?

т.7
    krem4et0

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    За мене лично приятелите му не играят никва роля - важното е,че той не е такъв, нали ?! Щом ми е хубаво с него кво ме интересуват приятелите му
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

ясна ми е ситуацията... момчето трябва да ми покаже по всякакъв начин, че не се влияе от мнението на приятелите си! защото ако тръгнем.. те мн лесно могат да наговорят лъжи за мен, просто да ме наклеветят и няма смисъл... зависи... до човека е
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    V MoQtA StAq
    аз няма да ходя с приятелите му, а с него.... така, че те не ме интересуват какви са
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Да, но е неизбежно да не влезнете и вие в този кръг по някакъв начин.Ще се срещате по-често с тях и това няма да ви е приятно нали?

Попринцип приятелите са от значение за мен, но не и водеща сила в отношениета ми с даден човек. Но не мисля че някога съм харесвала или ще харесвам човек чийто приятели са ми неприятни. Каквито са те, такъв е и той... нали!?...

Цитирай Първоначално написано от Nooby
    Да, но е неизбежно да не влезнете и вие в този кръг по някакъв начин.Ще се срещате по-често с тях и това няма да ви е приятно нали?
    изобщо няма да ми е приятно... как да съм с хора които не ме понасят?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Въпросът е ТИ да не ГИ понасяш, а не ТЕ ТЕБ...Тогава би ли имало проблем да излизаш с даденото момче.Оставям да отговаряте вие на въпроса и надявам се ви е ясна ситуацията, за която говоря...

Ам на мен ми се е случвало и в началото наистина нямаше значение кои са му приятелите,обче накрая беше мн кофти,защото аз не ги харесвах и те мен и на него му беше мн гадно...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Въпросът е ТИ да не ГИ понасяш, а не ТЕ ТЕБ...Тогава би ли имало проблем да излизаш с даденото момче.Оставям да отговаряте вие на въпроса и надявам се ви е ясна ситуацията, за която говоря...
    съжалявам мн съм разсеяна... добре ясно ми е вече... ами... не бих се интересувала от такъв тип момче... може би... каквито приятелите такива и той нали... с какъвто се събереш... такъв ставаш.. има значение!

Последно уточнение:

Той да си е нормален (умен, забавен и т.н.) ... Определено да се различава от тях.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Da bih, ako mi dokaje che nqma da se vliqe ot tqhnoto mnenie i nqma da me nasilva da se vijdam s tqh .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Последно уточнение:

Той да си е нормален (умен, забавен и т.н.) ... Определено да се различава от тях.
    добре бих тръгнала с него точка!

Re: САМО КЪМ МОМИЧЕТА !?!?!?

Бихте ли тръгнали с някое момче, ако приятелите му са ви досадни, неприятни или заради нещо си не бихте искали да сте в техния кръг?Това има ли значение за вас и какво?
    например аз не харесвам приятелите му обаче на мен кво ми пука за тях .. не съм с тях с него съм а и не сме често с тях мн мн рядко вече
    You've got my head spinning

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, бих тръгнала с него..
    Все ми е едно какви са му приятелите, като са досадни => няма да излизаме заедно, какво толкова... да не е залепен за тях?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Да, бих. Все пак няма да ходя с приятелите му, а с него. А и все пак ако не са ми приятни не съм длъжна да контактувам с тях..

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Да,бих тръгнала..
    Като не са ми приятни... няма да излизаме с тях и готово.. или поне колкото се може по-рядко ще сме покрай тях..
    След като харесвам момчето - не виждам смисъл да го зарязвам заради приятелите му... тъпо е..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ясна ми е ситуацията... момчето трябва да ми покаже по всякакъв начин, че не се влияе от мнението на приятелите си! защото ако тръгнем.. те мн лесно могат да наговорят лъжи за мен, просто да ме наклеветят и няма смисъл... зависи... до човека е
    Точно така!

От друга страна щом не се харесваме взаимно, то това би било някакво изпитание за моя човек. ахаха

Супер фен
    Хахаха, кво ми е зор, аз да не да съм тръгнала с приятелите му
    nicolepcd

Ами три години сме заедно а аз дори не знам имената на приятелите му..смятай колко ме интересуват те ?!

Град
    Ямбол
    Не знам... може би.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Последно уточнение:

Ами взимай го. Ти няма да ходиш с приятелите му. Просто го помоли да не излизате заедно с тях, но не се опитвай да го откъснеш от компанията му.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

ако го оби4ам кво ме болят приятелите му
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    За мене лично приятелите му не играят никва роля - важното е,че той не е такъв, нали ?! Щом ми е хубаво с него кво ме интересуват приятелите му
    dam i az taka mislq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си