.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Цитирай Първоначално написано от dramaqueen
    Цитирай Първоначално написано от immortalsouls
    обещах ти ще го изпълнявам
    Дано,че иначее

Дано,че иначее

Дано,че иначее

не се срамувай

Дано,че иначее

не се срамувай
    Океййй

Спамери ... както и да е .. Тема номер 842783 ... като не можете да сваляте момичета няма да се научите като висите по форуми ; )
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Спамери ... както и да е .. Тема номер 842783 ... като не можете да сваляте момичета няма да се научите като висите по форуми ; )

Дано,че иначее

не се срамувай
    Океййй
    Ей шматки цял сериал направихте на 2 страници
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

xaxaxa кратко, точно и ясно няма друго мнение по темата тва е ...Така като четеш такива теми нема да се научиш бегаи навънка и се мъчи да свалиш някоя кака току виж ти върже
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Град
    40 Miles from the Sun

кой го казва...

"..за да спечели първото впечатление..." От това изказване ми става ясно колко опит имаш. Няма нищо срамно в това да си признаеш, че не си мегЪ свалячЪ. Тъпото е, че увърташ.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от AFT

кой го казва...
    шшшшшт ... ние двамката сме изключение

Град
    L.A. \ Moscow
    зависи от момичето, ако я харесвам много значи се държа като себе си (което не винаги е удачно, но правилно поне )

ако не ми пука за момичето и е за 1 вечер направоооо тикам елементарните зарибявки
    Raise your fist!

Ами има едно трикче ..... , но е много рисковано ..... това което си намислил да правиш с това момиче и го казваш направо например:
    Искаш да правиш само секс с нея (И се правиш на идиот та да незнае дали говориш сериозно ,а ти ще си извадиш извода от отговора и дори и на бъзик да е)...... "Здравей Вики имам едно предложение :P искаш ли да правим секс защото съм много загорял и някак си в главата ми изникна твойто име.... " или получаваш шамар (ако си на публично място и след 1-2 дена или повечко ти пише да се видите или направо си казва къде! Другият пример е: "Здрасти Алекс знаеш ли ,че от толкова време те наблюдавам и някак си с всеки изминал ден ти все повече се разхубавяваш." Ако има поне малко желание към теб ще се засрами и натам вече е по-лесно. А другото което са ми дойде на акъла до като се опитвах да заспя е:
    Питаш даденото момиче дори за първи път да се виждате ,но сте излезнали!!! Дали можеш да пробваш нещо ,но за да стане не трябва да мърда и като кажеш "Така" тя да ти отговаря както и идва на момента в главата и да го казва без да го мисли дали хубаво ,дали лошо:
    1-во... Хващаш й ръцете и питаш "Така"
    2-ро... Целуваш и ръката (Дженталменското) и питаш "Така"
    3-то... Докосваш я за брадичката (като показалеца да ти е от долната страна ,а палеца точно на брадичката) и питаш "Така"
    4-то... До като си я "приклещил" доближаваш се право срещу нея и точно на една педя от лицето й отиваш към ухото й и казваш тихичко "Така"
    5-то... След това се отдръпваш и я докосваш с цялата си ръка по дясна буза и казваш отново "Така"
    6-то... И най-накрая започваш да се доближаваш до нея все едно ще я целунеш ,но на забавен кадър в същото време дясната ръка си я приплъзваш почти отзад така ,че палеца ти да застане пред ухото й и се доближаваш възможно най-близо до устните й като през цялото бааааавно придвижване я гледаш в очите в устните в очите в устните до като стигнеш на сантиметри до самите устни и преди да я целунеш я питаш "Ами така какво ти идва на ум" и я поглеждаш лекичко.....
    Би трябвало ако има симпатия към теб каквато и да е да не ти отговори ами да те е целунала вече..... Мисля да го пробвам и аз ,но съм сигурен 100% ,че ще действа сега зависи от теб колко чар имаш колко увереност и колко ще повярваш на това

Трикове..

Не ти трябват никакви трикове! Просто бъди себе си. Ако момичето е скромно, мило, то ти не трябва да си някъф надут сопол! А, ако си такъв, опитай се да се промениш. Просто я заговаряш, питаш я как й е скайпа. После се опознавате по него . Там ще я попиташ за номера й и т.н. Ще си уредите среща, а след това може и да ти провърви. В секцията "Любов" имаше едно "Как да впечатлиш момиче" мисля, че се казваше. Там са съветите за първа среща . Дано съм ти помогнал. КЪСМЕТ!

Супер фен Аватара на Stotii
    Teма от 2008ма година

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    тук - там ...
    при мен става няма начини .. всичко става и от двете страни

а иначе по темата, ако тръгна да свалям момиче трябва да съм доста поначерпен .. и няма никви методи, отивам и започвам да си говоря с нея и от там си проличава дали съм й приятен или не ...

Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Ми на мен специално впечатление ми прави държанието на момчето - да не е някъв супер надут и както казаха да има самочувствие без покритие, да уверен в себе си, но в рамките на нормалното щото е адски смешно като някой пикльо се прави на кой съм аз и едва ли не се изкарва най-якия... Да бъде мил, да се държи добре, да се съобразява с моето мнение... например като трябва да излезем първо да ме попита имам ли някакви предпочитания за място и т.н.... Общо взето не се мъчи да правиш някакви заучени и изтъркани неща - бъди себе си! В това ни е чара и уникалността на всички
    -------------------------------------------------------------------
    Кратко точно и ясно.Браво мацка само така истинска жена си ти.
    Само мога да допълня че ако ти трябва трик да сфалиш момиче и най вече да питаш за такива то ти незнам за къв се имаш.Неможеш с ''Трик''да убедиш момичето да тръгне с теб ти каде живееш това да не ти е Американски пай.

Тайната на свалянето е проста - тярвба дъ си моног гтони, излюкиченло звбанеа и не нъ псдолено мстяо - орстомуен. Разбра ли?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от An1maLs
    Дали можеш да пробваш нещо ,но за да стане не трябва да мърда и като кажеш "Така" тя да ти отговаря както и идва на момента в главата и да го казва без да го мисли дали хубаво ,дали лошо:
    3-то... Докосваш я за брадичката (като показалеца да ти е от долната страна ,а палеца точно на брадичката) и питаш "Така"
    4-то... До като си я "приклещил" доближаваш се право срещу нея и точно на една педя от лицето й отиваш към ухото й и казваш тихичко "Така"
    5-то... След това се отдръпваш и я докосваш с цялата си ръка по дясна буза и казваш отново "Така"
    6-то... И най-накрая започваш да се доближаваш до нея все едно ще я целунеш ,но на забавен кадър в същото време дясната ръка си я приплъзваш почти отзад така ,че палеца ти да застане пред ухото й и се доближаваш възможно най-близо до устните й като през цялото бааааавно придвижване я гледаш в очите в устните в очите в устните до като стигнеш на сантиметри до самите устни и преди да я целунеш я питаш "Ами така какво ти идва на ум" и я поглеждаш лекичко.....
    Би трябвало ако има симпатия към теб каквато и да е да не ти отговори ами да те е целунала вече..... Мисля да го пробвам и аз ,но съм сигурен 100% ,че ще действа сега зависи от теб колко чар имаш колко увереност и колко ще повярваш на това
    Това би подействало, направено само от момче, което попринцип се държи така - пада си по-бавните неща, по тръпката, по напрежението... не става с пробутване на трикчета, тия ги надушваме от километри.
    Само на мен ли ми се струва, че да свалиш момиче е хиляди пъти по-лесно от обратното?
    (сигурно защото съм момиче)

Мен едно момче би ме впечатлило ако ми обръща внимание , защитава ме , да не се държи надуто , да изглежда добре , да има готин характер и най-важното аз да го харесвам поне малко иначе няма начин да ме впечатли .

Това би подействало, направено само от момче, което попринцип се държи така - пада си по-бавните неща, по тръпката, по напрежението... не става с пробутване на трикчета, тия ги надушваме от километри.
    Само на мен ли ми се струва, че да свалиш момиче е хиляди пъти по-лесно от обратното?
    (сигурно защото съм момиче)
    [/quote]

Ами да ти кажа ,че по принцип да сваляш момиче не се научава ами просто ти идва от вътре защото не може да научиш всичко на изус и да знаеш след някоя реакция отсреща какво да отговориш ,просто трябва да си ти идва от вътре и имаш ли малко чар ще те забележат

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Ебаси яките методи...

само гледай да не умреш девствен, моля те.

Ами да ти кажа 100% няма да умра защото имам 100% повече опит от теб и недей се заяжда просто момчето пита нещо и исках да споделя все ми е тая дали ще го използва или не може пък да му дойде нещо по яко на ум след като го е прочел съвсем различно...... и първо ме погледни и после говори дали ще си умра девствен DUD !!!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    ^Само като ти прочетох "методите" и излязах от форума поради простата причина, че по - голяма глупост не бях чел Ама пък от друга страна вие децата вече с нищо не ме учудвате
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от An1maLs
    Питаш даденото момиче дори за първи път да се виждате ,но сте излезнали!!! Дали можеш да пробваш нещо ,но за да стане не трябва да мърда и като кажеш "Така" тя да ти отговаря както и идва на момента в главата и да го казва без да го мисли дали хубаво ,дали лошо:

Братле тва е яко...,но можеш доста да объркаш нещата,а и е доста дълго и лесно се забравя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си