Ами има едно трикче .....

, но е много рисковано ..... това което си намислил да правиш с това момиче и го казваш направо например:
Искаш да правиш само секс с нея (И се правиш на идиот та да незнае дали говориш сериозно ,а ти ще си извадиш извода от отговора и дори и на бъзик да е)...... "Здравей Вики имам едно предложение :P искаш ли да правим секс защото съм много загорял и някак си в главата ми изникна твойто име.... " или получаваш шамар (ако си на публично място и след 1-2 дена или повечко ти пише да се видите или направо си казва къде! Другият пример е: "Здрасти Алекс знаеш ли ,че от толкова време те наблюдавам и някак си с всеки изминал ден ти все повече се разхубавяваш." Ако има поне малко желание към теб ще се засрами и натам вече е по-лесно. А другото което са ми дойде на акъла до като се опитвах да заспя е:
Питаш даденото момиче дори за първи път да се виждате ,но сте излезнали!!! Дали можеш да пробваш нещо ,но за да стане не трябва да мърда и като кажеш "Така" тя да ти отговаря както и идва на момента в главата и да го казва без да го мисли дали хубаво ,дали лошо:
1-во... Хващаш й ръцете и питаш "Така"
2-ро... Целуваш и ръката (Дженталменското) и питаш "Така"
3-то... Докосваш я за брадичката (като показалеца да ти е от долната страна ,а палеца точно на брадичката) и питаш "Така"
4-то... До като си я "приклещил" доближаваш се право срещу нея и точно на една педя от лицето й отиваш към ухото й и казваш тихичко "Така"
5-то... След това се отдръпваш и я докосваш с цялата си ръка по дясна буза и казваш отново "Така"
6-то... И най-накрая започваш да се доближаваш до нея все едно ще я целунеш ,но на забавен кадър в същото време дясната ръка си я приплъзваш почти отзад така ,че палеца ти да застане пред ухото й и се доближаваш възможно най-близо до устните й като през цялото бааааавно придвижване я гледаш в очите в устните в очите в устните до като стигнеш на сантиметри до самите устни и преди да я целунеш я питаш "Ами така какво ти идва на ум" и я поглеждаш лекичко.....
Би трябвало ако има симпатия към теб каквато и да е да не ти отговори ами да те е целунала вече..... Мисля да го пробвам и аз ,но съм сигурен 100% ,че ще действа сега зависи от теб колко чар имаш колко увереност и колко ще повярваш на това