.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    anonymous708973
    Guest
    То това да не е урок, че да се учи и помни (съответно забравя ). Усещат се нещата, не да стоиш като ученик пред черна дъска и да се мъчиш да се сетиш каква беше точката след хващането на брадичката...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от An1maLs
    Ами има едно трикче ..... , но е много рисковано ..... това което си намислил да правиш с това момиче и го казваш направо например:
    Искаш да правиш само секс с нея (И се правиш на идиот та да незнае дали говориш сериозно ,а ти ще си извадиш извода от отговора и дори и на бъзик да е)...... "Здравей Вики имам едно предложение :P искаш ли да правим секс защото съм много загорял и някак си в главата ми изникна твойто име.... " или получаваш шамар (ако си на публично място и след 1-2 дена или повечко ти пише да се видите или направо си казва къде! Другият пример е: "Здрасти Алекс знаеш ли ,че от толкова време те наблюдавам и някак си с всеки изминал ден ти все повече се разхубавяваш." Ако има поне малко желание към теб ще се засрами и натам вече е по-лесно. А другото което са ми дойде на акъла до като се опитвах да заспя е:
    Питаш даденото момиче дори за първи път да се виждате ,но сте излезнали!!! Дали можеш да пробваш нещо ,но за да стане не трябва да мърда и като кажеш "Така" тя да ти отговаря както и идва на момента в главата и да го казва без да го мисли дали хубаво ,дали лошо:
    1-во... Хващаш й ръцете и питаш "Така"
    2-ро... Целуваш и ръката (Дженталменското) и питаш "Така"
    3-то... Докосваш я за брадичката (като показалеца да ти е от долната страна ,а палеца точно на брадичката) и питаш "Така"
    4-то... До като си я "приклещил" доближаваш се право срещу нея и точно на една педя от лицето й отиваш към ухото й и казваш тихичко "Така"
    5-то... След това се отдръпваш и я докосваш с цялата си ръка по дясна буза и казваш отново "Така"
    6-то... И най-накрая започваш да се доближаваш до нея все едно ще я целунеш ,но на забавен кадър в същото време дясната ръка си я приплъзваш почти отзад така ,че палеца ти да застане пред ухото й и се доближаваш възможно най-близо до устните й като през цялото бааааавно придвижване я гледаш в очите в устните в очите в устните до като стигнеш на сантиметри до самите устни и преди да я целунеш я питаш "Ами така какво ти идва на ум" и я поглеждаш лекичко.....
    Би трябвало ако има симпатия към теб каквато и да е да не ти отговори ами да те е целунала вече..... Мисля да го пробвам и аз ,но съм сигурен 100% ,че ще действа сега зависи от теб колко чар имаш колко увереност и колко ще повярваш на това
    Знам само, че си девствен. За другото не съм сигурен.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от immortalsouls
    Цитирай Първоначално написано от dramaqueen
    Цитирай Първоначално написано от dramaqueen
    обещах ти ще го изпълнявам
    Дано,че иначее

не се срамувай
    Марш в скайп , деца

Та по темата , импровизиране мойка , няма такова нещо научавам на изуст как да свалям.

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    То това да не е урок, че да се учи и помни (съответно забравя ). Усещат се нещата, не да стоиш като ученик пред черна дъска и да се мъчиш да се сетиш каква беше точката след хващането на брадичката...

Еми човекът го е дал 1 точка, 2 точка, а подточка
    Не че имам нещо против него,но си е по-лесно да поемеш дъх и тръгваш.

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    ^Само като ти прочетох "методите" и излязах от форума поради простата причина, че по - голяма глупост не бях чел Ама пък от друга страна вие децата вече с нищо не ме учудвате
    Ами направо не влизай повече тук и си седи пред ТВ-то и си лъскай "ГОЛЕМИЯ" просто споделям ..... А като си толкова голям и знаещ поне да беше написал нещо по темата ,а не да се заяждаш .... Сещаш ли се ?!?

[/quote]
    Знам само, че си девствен. За другото не съм сигурен.[/quote]

Ами и на теб ще ти го кажа ... девствен съм ДА колкото и ти знаеш нещо пич .... ДОКАЗАТЕЛСТВО .... нищо не си написал по темата ,така че фани прочети нещо и попивай барем можеш да заговориш някое момиче поне това

П.С. С уважение ДЕВСТВЕНИЯ

Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Еми човекът го е дал 1 точка, 2 точка, а подточка
    Не че имам нещо против него,но си е по-лесно да поемеш дъх и тръгваш.
    Просто споделих пример той може да си измисли за себе си нещо какво да прави .... всеки си има стил нали така ? :P

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ами и на теб ще ти го кажа ... девствен съм ДА колкото и ти знаеш нещо пич .... ДОКАЗАТЕЛСТВО .... нищо не си написал по темата ,така че фани прочети нещо и попивай барем можеш да заговориш някое момиче поне това

П.С. С уважение ДЕВСТВЕНИЯ
    ahahhahahahahaha, край.
    Temet Nosce

벨야카

А бе братле .. доста си тъпичък ... защо постваш такава тема тук .. момичетата като видят отговори разни примери ... разбират намеците ни .. вече по добре да им кажеме директно харесвам те и готово ..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ами има едно трикче ..... , но е много рисковано ..... това което си намислил да правиш с това момиче и го казваш направо например:
    Искаш да правиш само секс с нея (И се правиш на идиот та да незнае дали говориш сериозно ,а ти ще си извадиш извода от отговора и дори и на бъзик да е)...... "Здравей Вики имам едно предложение :P искаш ли да правим секс защото съм много загорял и някак си в главата ми изникна твойто име.... " или получаваш шамар (ако си на публично място и след 1-2 дена или повечко ти пише да се видите или направо си казва къде! Другият пример е: "Здрасти Алекс знаеш ли ,че от толкова време те наблюдавам и някак си с всеки изминал ден ти все повече се разхубавяваш." Ако има поне малко желание към теб ще се засрами и натам вече е по-лесно. А другото което са ми дойде на акъла до като се опитвах да заспя е:
    Питаш даденото момиче дори за първи път да се виждате ,но сте излезнали!!! Дали можеш да пробваш нещо ,но за да стане не трябва да мърда и като кажеш "Така" тя да ти отговаря както и идва на момента в главата и да го казва без да го мисли дали хубаво ,дали лошо:
    3-то... Докосваш я за брадичката (като показалеца да ти е от долната страна ,а палеца точно на брадичката) и питаш "Така"
    4-то... До като си я "приклещил" доближаваш се право срещу нея и точно на една педя от лицето й отиваш към ухото й и казваш тихичко "Така"
    5-то... След това се отдръпваш и я докосваш с цялата си ръка по дясна буза и казваш отново "Така"
    6-то... И най-накрая започваш да се доближаваш до нея все едно ще я целунеш ,но на забавен кадър в същото време дясната ръка си я приплъзваш почти отзад така ,че палеца ти да застане пред ухото й и се доближаваш възможно най-близо до устните й като през цялото бааааавно придвижване я гледаш в очите в устните в очите в устните до като стигнеш на сантиметри до самите устни и преди да я целунеш я питаш "Ами така какво ти идва на ум" и я поглеждаш лекичко.....
    Би трябвало ако има симпатия към теб каквато и да е да не ти отговори ами да те е целунала вече..... Мисля да го пробвам и аз ,но съм сигурен 100% ,че ще действа сега зависи от теб колко чар имаш колко увереност и колко ще повярваш на това
    Тва е добро,ако си го спомня на момента може да го направя
    >>DjBelev<<

anonymous768631
    Guest
    Пробвай си! Ще мязаш на идЕот!

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Тва е добро,ако си го спомня на момента може да го направя
    Небих пробвал !!!

Цитирай Първоначално написано от SteadyBG
    А бе братле .. доста си тъпичък ... защо постваш такава тема тук .. момичетата като видят отговори разни примери ... разбират намеците ни .. вече по добре да им кажеме директно харесвам те и готово ..
    Ако е няква лесна ОК ама има момичета които харесват флирта и игрите

Вие не разбрахте ли, че няма рецепта за връзката м/у двама души.. че никой не може да ви каже какво да правите, че да впечатлите някого ?????

Химията или я има, или не ! Каквото и да правиш - няма да накараш отсрещния да те харесва, против мнението си !!!!
    Разберете го хора - за всеки влак си има пътници. Просто всеки трябва да се държи естествено и при евентуални симпатии да започва да показва, това което чувства, като разбира се момчетата са по настоятелни !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си