.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Опитай да поговорите..Ако не стане,поне няма да съжаляваш,че не си опитал.Защото ако е важна за теб,ще опиташ.

Град
    Габрово
    Няма смисъл да й отмъщаваш.Каквото и да е станало отмъщението няма да върне времето назад.
    А ако още искаш все пак да си я върнеш, зарежи глупостите и просто поговори с нея. Ако пък не.....продължи напред.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Няма смисъл да й отмъщаваш.Каквото и да е станало отмъщението няма да върне времето назад.
    А ако още искаш все пак да си я върнеш, зарежи глупостите и просто поговори с нея. Ако пък не.....продължи напред.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Jericho
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Няма абсолютно никакъв смисъл да я караш да съжалява, че те е оставила. Въпроса е дали искаш да си с нея или не. Ако искаш я помоли за 2ри шанс, ако не искаш, просто продължи напред сам.
    E, добре. Ами ако вината не е била в теб и единствения начин да си я върнеш е ако тя размисли?
    И аз бях в същото положение като теб. Просто поговори с нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си