Та откъде да започна бях писала и по раннна тема свързана с този ми проблем http://www.teenproblem.net/f/viewtop...140957#4140957
Ta наскоро имаше концерт в който и той очастваше.Отидох аз и още няколко мой хора.Видяхме се поговорихме малко и той замина да пее.Той нали рапар...Всичките ми приятели казват,че това момче не им вдъхва доверие.Та гледах го малко и си тръгнах.Малко бях разочарована,че така точно станаха нещата там.Той ме гледаше и ми се усмихваше през цялото време.Но..нищо поече.Прибеах се на следващия ден ми писа.И почна ми се извинява,ако заради него вчера ми е било кофти,ако ми е било тъпо заради него.започнхаме си пишем,но ето че стана тема за секса.Но кво ми разбира толкова главата кат съм на 15 ,а той на 19
.По всичко си личеше,че просто иска да спи с мен и след това до там.Та аз дори не съм се прегърнала с него.Не сме се целували па той след втората среща вече иска да ме оправя. Аз не мога така Мисля,че ми е рано...пък и искам нещо по сериозно с него. Само като си чатим и той отноово почва да м разпитва дали искам да ми е първия..дали иска го направим и други такива неща.Но наскоро отново се регна в един сайт и отново почна се зарибява там с една овца от града ми (не е нищо особено ама..)Та вчера се базиках,защото той найстина живее много близко до дома и искаше да дойде до дома..и да !Не съм му курва.Казах му ,че може би наще са си в къщи пък и аз ще излизам и едва ли ще стане тва което иска.Та като се прибрах вечерта той ми писа...Няма смисал тебе дори те е страх да седнеш до мен и аз "еми не аз требва да прая първата стъпка не мислиш ли ?"и той "ама аз тва си1кото го прая напочно"..почнахме се караме и той ми каза"повече,няма да ти говора такива неща"има достатъчно момчета който да ти ги говорят"и аз му казах нали,че и аз не съм му първата на която ги говори и ще съм с една по малко.
Та въпроса ми е всичко ли стана(да се караме) ,защото предпочетох да изляза от това да му пусна? И дали имам шанс да се оправим и да стане нещо по сериознно от това да го направим и да ме е заебе на следващия ден.....
ПС:соори за многото правописни грешки и грамтически,но сега незнам от къде да започна и не ми е до това ..