- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли глупости повреме на секс
Случвало ли ви се е по време на половия акт когато сте в екстаз или прекалено възбуден/а да говорите безмислени глупости за които после се чуствате много тъпо![]()
emi ne ne mi se e sluchvalo syjalqvam...
Амм радвай се закво съжеляваш![]()
ami prosto go kazah syjalqvam che nemoga da se vlk v temata prosto...
Че то няма лошо бе
Даже е приятно
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не говоря по време на секс.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Често викам майка си.....Ами какво да направя като така ми идва
ХАхаХАхаххаха
Май само аз го схванах![]()
Като цяло избягвам да си говорим по време на секс![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от tqnko
![]()
Пак ме карате да се смея,как може да говориш мръсотии по време на секс или чекия-))съсредоточи се върху това дето правиш не говори глупости-
Първоначално написано от jeni92_abc
случвало ми се е![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Случвало ми се е,обаче не съм се чувствала тъпо след това, а съм се шегувала даже после с моите брътвежи!
каквото и да се опитам да кажа е несвързано и неразбираемо![]()
Обикновено опитам ли се да кажа нещо прозвучава тъпо за това мълча![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Eh az kogato i da se opitam da kaja neshto se mnogo tiho se poly4ava shtoto kat sam zadahana nali iiii nqa kak... :d i priqtelq mi nishto ne 4yva i tapo se poly4ava :d za tfa rqdko kazvam neshto pove4e ot ah ah i tka :d
Първоначално написано от lookinisde
Случвало ми се е е да искам да кажа нещо, но съм се здържал![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Краси сподели какво си искал да кажеш де..Първоначално написано от FunnYboY
![]()
По темата: Не.. не говоря безмислени глупости за които съжалявам!Всяка дума казана по време на секс е истинска и после не съжалявам за нея!![]()
![]()
Никога не ми млъква устата ... ама не не съжалявам после защото седим след това и си говорим ко съм казвала.. Шитня..
![]()
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))
Ами не говоря по време на секс, щот мъжо се бил "разсейвал".![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Трябва да ми създадеш подобна обстановка, за да ти кажаПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Знам какво имаш напредвит .. поне така си мисляПървоначално написано от krem4et0
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Да, случвало ми се е, но рядко. После с приятелката се бъзикаме какво сме говорили по време на акта![]()
да, много обичам да ми казват "иби ма ибачку.. иби.. " тселата се подмокрям
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
а аз рецитирам цитати от библията
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Да се говорят глупости по време на секс е малко тъпо, но ако се включват така наречените 'мръсотийки' - няма лошо![]()
В суxа пyтка, KУP не влиза!