- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОТНОВО тема за подарък
Знааачи няма да питам какво да му вземааа, а ще кажа какво съм измислила ии .. чакам да кажете кое е най удачното![]()
Заедно сме по малко от месец иии става въпрос за коледен подарък![]()
Той на мен ми подари една мннн ама мн симпатична плюшка, а аз така или иначе ще му дам подаръка чак след ваканцията защото не е от моя град ..![]()
Ии така чакам отговори на анкетата![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Sreburnata grivna![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Материални курви такива !
Рамката с вашата снимка аз п1к мисля, че най би го зарадвало..
Гривната ш'е сте ск1са... мечето няма да му обр1ща внимание след 1-вата седмица, но рамката с снимката, която седи на нощното му шкафче... и будейки се всяка сутрин я поглежда...
Абе не знам вие разбирате повече..
gPa3HuTeJl, по-полека с обидите..
Защо да са материалистки момичетата?
Сребърната гривна, която ще му е на ръката няма да я забелязва, но рамката на шкафчето ще си я гледа всяка сутрин.. страшната логика...
Много по-яко е да ти подарят нещо, което да е с теб навсякъде![]()
Аз съм ЗА гривната![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Професорке, нали има цензура. Недей да се правиш, че си в1ршиш работата, душице златна..
И като гривната се ск1са и той я заебе у някой шкаф ? К'во пра'йме, д1рвена философке![]()
а каква е вероятността да сложи снимката на място, където да я гледа...
по темата... гривна![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
на същото мнение съм! \Първоначално написано от gPa3HuTeJl
/ \
/
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
4ESTITO !!!
mn malko dvoiki se zadarjat cql mesec
ai da ste happy zaedno![]()
![]()
Аз съм за рамка със снимка...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Малеее, а Кремчето е феномен. Е, в този форум наистина е...Първоначално написано от JUSTniki
Аз съм за снимката.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Рамка с вашата снимка! Още по- удачно е, защото сте от различни градове и тъкмо, когато си е в тях ще си я гледа, ще си я сложи на нощното шкафче... Романтично просто!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ami grivanat e po-dobre oba4e ako sa gravirani imenata ili pone inicialite i na dvamata,6toto ina4e 6tom 6te e samo tvoeto po-dobre grivnata da ostane za teb.
A kolkoto to tova 4e grivnata 6tqla da se skasa i toi da q hvarli - gluposti,pyrvo toi ako darji na neq mnogo 6te q pazi,vtoro sre6tu skromna suma bijytata se zavarqt i popravqt i treto to i ramkata moje da padne i da se s4upi i kvo?Dai togava ni6to da ne podarqvame 6tom 6te se 4upi i k1sa,a?
А рамката не може ли да се счупи бе. Снимката може да се скъса, да изгори, да я залее с нещо. И плюшката може да се скъса или нещо подобно. Квото и да му подари, все има начин то да се счупи или по някакъв друг начин да се развали. По твоята логика по-добре нищо да не му подарява, че така е най-сигурно.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
В подписа на 1 потребителка четох за връзка от близо 5 години....Първоначално написано от Wrathchild
Снимката е най-доброто. Приятно, свежо и неангажиращо.
И аз подкрепям идеята за рамка със снимка.![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз съм за гривна,защото поне ще си му остане за спомен от теб,а снимката като скъсати или си скарате много лесно ще я захвърли.
хаха ... нещо тъкмо си мислех в началото гривна ще е ..
а ся нещо 50 на 50 ..
обааче мисля сега да е снимката и .. по нататък гривната![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Омг! Няма нищо вечно! Ако търсиш вечно купи му едни излети от стомана гащи...Първоначално написано от AFT