- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уморих сее!! .. ;[[
Такъв е живота. Когато даваш ти се струва, че си дал всичко, защото просто това е, което имаш да дадеш, а тогава, когато ти дават, мислиш, че е малко, защото не е това, което търсиш. Егоизъм! Това му е майката. Колкото по - малко чувства и филми, толкова по - малко наранени!
Лелееее... какви изрази и то от момичета. Да ви кажа някои хора не харесват такова държание от вас като мен например. Не харесвам момиче да псува и то толкоз гадно. (Нищо лично просто мое мнение)
По темата мен не ме очарова явно не си падам по такива работи но за другите който харесват такова дано да им хареса.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Аз съм абсолютно същия като теб. Правя много, но в замяна получавам малко или нищо. Един съвет - прави се, че не ти пука.Първоначално написано от pandelka
Хей, стига. Всички сме изморени от живота. Няма да ти кажа, че те разбрам, щото не е така и само ще излъжа и ше стана част от масата, която винаги успява да влезе в полоението на някой. Съвети не мога да ти дам, щото ще ти се сторят безпозлени.
Просто мечтай повечеВсичко става по-лесно, когато мечтаеп (но с мярка ;] )
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.