.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на babity
    Такъв е живота. Когато даваш ти се струва, че си дал всичко, защото просто това е, което имаш да дадеш, а тогава, когато ти дават, мислиш, че е малко, защото не е това, което търсиш. Егоизъм! Това му е майката. Колкото по - малко чувства и филми, толкова по - малко наранени!

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Лелееее... какви изрази и то от момичета. Да ви кажа някои хора не харесват такова държание от вас като мен например. Не харесвам момиче да псува и то толкоз гадно. (Нищо лично просто мое мнение)

По темата мен не ме очарова явно не си падам по такива работи но за другите който харесват такова дано да им хареса.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Re: Уморих сее!! .. ;[[

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Чувствам се,все едно някой в последния момент е решил да промени из основи сценария,и не се е сетил да ми каже да си науча репликите!
    Ще ми се да запратя всичко по дяволите! Уморих се! Уморих се да крия това, което чувствам просто,защото няма нито смисъл, нито е правилно да го чувствам. Уморих се да обичам, когато не ме обичат в замяна!! Уморих се да давам ужасно много на хора, които не ми отвръщат с почти нищо!! Уморих се да мисля, уморих се да чувствам, уморих се да вярвам, уморих се да обичам, уморих се да крия, уморих се да премълчавам, уморих се ...
    Старах се да издигна толкова хора от пепелта, а сега дори няма кой просто да ме поизтупа и да ми пъхне топка доверие в десния джоб ... Защото се уморих да ми говорят с клишета и да трябва да надробявам чувствата си на прах, за да бъдат смлени от нечии мозък !
    Странно колко много лъжи мога да изрека, а как никога не мога да кажа какво наистина чувствам !!
    обичам те? oh, whatever, nevermind (:
    Аз съм абсолютно същия като теб. Правя много, но в замяна получавам малко или нищо. Един съвет - прави се, че не ти пука.

Град
    Шумень
    Хей, стига. Всички сме изморени от живота. Няма да ти кажа, че те разбрам, щото не е така и само ще излъжа и ше стана част от масата, която винаги успява да влезе в полоението на някой. Съвети не мога да ти дам, щото ще ти се сторят безпозлени.
    Просто мечтай повече Всичко става по-лесно, когато мечтаеп (но с мярка ;] )
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си