- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целулит..секс.. ?!
Здравейте!![]()
Някъде бях чела,или някой беше казал..не си спомням точно..чее момчетата не забелязвали неща като целулит,стрий и несъвършенства от този тип.Вие как мислите?Забелязвате ли ги?Пречат ли ви?Може ли стабилното количество целулит да развали част от удоволствието ви?
Вие сте.. :P
ne mislq taka i za men ne e problem
sme6no e no e istinaПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
+1Първоначално написано от x3eme
Бе аз знам че едно момче щом спи с момичето.. начи и харесва тялото.. с целолит или без..има ли значение.. е има някой които искат половинките им да са изцяло перфектни.. но.. няма такива хора според мен..!
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Ako ima hubavi ochi i usmivka drugo ne gledam.
Eating isn't cheating - Arnold
Това е вярно.Четох статия в Космополитан, че е така.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+Първоначално написано от him4e_f
Running is my drug and I am overdosed ..
him4e_f написа:
x3eme написа:
aka6a_vamp написа:
Любовта е сляпа!
sme6no e no e istina
+1
Бе аз знам че едно момче щом спи с момичето.. начи и харесва тялото.. с целолит или без..има ли значение.. е има някой които искат половинките им да са изцяло перфектни.. но.. няма такива хора според мен..!
+
+1![]()
Хахах, яко са те излъгали.
Просто на някой му се иска дае така ама не е.
Ще кажеш, че ние сме някаква разлинча порода и имам щит против целулит да не виждаме![]()
Забелязваме го даже много. Примерно аз не бих правил секс дори да е някоя симпатяга, точна, предлагаща ми се, ако е някоя дебелана или някаква целулитена...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами аз не харесвам момичета с целулит. Струва ми се гнусно - като се има предвид от какво се появява... Но ми е страшно интересно дали момчетата имат целулит. До сега не съм виждала.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
abe opredeleno go zabelqzvat ... spored mensamo deto na nqkoi ne im pre4i
![]()
Само не разбрах кое е гнусното на целулита?Не,че го защитавам или квото и да е..ама кое наистина е гнусното..като имаш в предвид,че и много слаби момичета го имат..ии си е нещо естествено
![]()
Ако те обича и трети крак да имаш, няма да забелязва .... : ) ....... Обръщат внимание само ако търсят само секс.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
tva koeto taza e mnogo pravilnoПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Мне не е така.
Обичта си е едно, ма не мога да ходя с повлекана..
Няма да ми е кеф.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ее щом е написано в едно от възможно най- малоумните списания на всички времена, което се чете предимно от слабоумни или слабохарактерни жени значи е вярноПървоначално написано от scoobydors
зле си... Колкото до темата според мен стига тези неща да са в някаква граница, няма да са от значение
Samе shit... different way
Не, нямаме. И се забелязва, много ясно... Да не сме слепи случайноПървоначално написано от glamouros
Това дали ти пречи или не е вече друго нещо. Лично аз силно предпочитам без.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Възможно е да се влюбиш в момиче което не е перфектно, което дори не е красиво на външен вид. Тогава ще се обедиш че всъщност и повлекана да е, изобщо не ти пука, защото ако обичаш истински някого - обичаш и най-големите му недостатъци, в случая именно това че е повлекана.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Гнусно е, защото целулита се образува в следствие на множество процеси в организма на един човек - липса на витамини, когато липсват кожата се отпуска като при сабите момичета, или пък някакво друго заболяване недай си боже. И също така от нездравословен живот. Възможно е да греша, но го намирам за гнусно. Надявам се мнението ми не обижда никого.Първоначално написано от CfEtii
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
И това го има.Първоначално написано от glamouros
Но предпочитам втория вариант повече![]()
Ами ако в някви нормални граници ок![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Разбира се, че го забелязваме, но ако има чувства, това няма значение![]()
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!