- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще ми отива ли такава прическа?
От една страна адски много искам да се постижа,от друга се чудя дали ще ми отива и неискам да съжалявам...Ето моя снимка http://de.tinypic.com/view.php?pic=2nw25ub&s=5 ,а ето и на въпросната прическа http://de.tinypic.com/view.php?pic=10dw32e&s=5
Вие каква мислите?![]()
Ще ти отива но пусни и бритон
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
защо ли предчуствах каква ще бъде исканата прическанаправи си като искаш,но нз дали ще ти хой
![]()
Според мен ще ти отива. Прическата не е никак фрапантна, така че..,![]()
Мисля, че ще ти отива![]()
nicolepcd
Първоначално написано от Anf3tamin4o
Бритон имам,наснимката съм с диадема и за това не се вижда.
Ами май май ще се постригвам,ако го направя,ще постна снимки![]()
Ще ти отива![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ама и бритона да изправяш Ще чакаме снимки![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Според мен вече тази прическа е банална, отдавна не е модерна, всяка втора е с такава.
Сложи снимка ако се подстижеш, ама смятам, че ще ти отива.
и аз мисля,че ще ти отивадаже и аз днес си мислех за подобна прическа и дали искам да се постригвам
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
супер сладко е
и според мен ще ти отива
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ще ти отива, да. Бтв, много си красива.![]()
mindscan
i az si mislq,4e mnogo 6te ti otiva...noo..ako imah tolkova gotina kosa kato tvoita ne bih se podstrigala taka..zashtoto vmomenta takiva pri4eski sa aktualni..i kvoto i da si govorim kysa e..i 6te q izpravqsh 6te q pravish i sled 3 godini..6te kaje6 "da znaete az kakva hubava dylga kosa imah..no se postigah moderno" (kakto napravih i az) no ako ti si rechich se napravi taka..mn 6te ti hodi..to na hubavite hora vsi4ko im hodi![]()
![]()
И аз мисля, че ще ти отива.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Да,ще ти отива,но ако не искаш да ти реват косата можеш да имитираш прическата,тоест защипваш със фиби долния край от косата, ноставаш малко коса за да покрие фибите...едва ли ме разбрано иначе е лесно опитай
![]()
Аз също мисля че ще ти отива.
Нещо не разбрах за това с фибите
ще ти отива и то много
междодругото си много сладка
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Мерси много на всички,аз си реших,че ще се пострижа,но ще изкакам малко да минат празниците.Не си правя такава прическа защото е модерно,правя я защото ми харесва и искам разнообразие![]()
Здравей ами аз съм със същата прическа ами да подстриви се така ще ти отива аз много си я харесвам сега косицата подстрижи се мисля,че ще ти прилича прическата е страхотна!!!![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
оле много ще ти ходи даже
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
prili4a6 mnogo na men, kakto i da e
, shte ti otiva, no ima6 hubava kosa, po dobre si q ostavi dalga
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
^ стига с тея дълги коси![]()
Ще ти отива много![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.