.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Даа бе,да тръгна с турчин По-добре да стана монахиня.Не,че нещо...ама...просто ме отвращават Не съм расистка...ама не мога да го направя тфа...Нищо лично.
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Даа бе,да тръгна с турчин По-добре да стана монахиня.Не,че нещо...ама...просто ме отвращават Не съм расистка...ама не мога да го направя тфа...Нищо лично.
    +1 просто не мога да си го представя...

Град
    Враца
    ^^Малко се пренасяте
    еlsy

Град
    isperih
    Ае не знам какво да мисля. Народите не са наследствено създадени, а повече политически създадени през вековете и нищо чудно рус турчин преди 1000 години да е имал прадядо славянин или пък византиец.А за изселването им от Б-рия: това би довело до национална криза, защото не може населението на една държава да спадне драстично-ще рухнат фабрики, учреждения и т.н. Това, което е изградено в Б-рия е плод на всички, които живеят в нея.Вече сме в ерата на комуникациите и всички хора по света се мъчат да бъдат обединени.2-рата световна война показа на света, че расизмът води само до разруха.Докато някои си мислят. Да не забравяме, че и гърците ни мразят също толкова, колкото ние турците , понеже преди векове тези земи са били техни.Как би се почувствал един българин, когото го дискриминират в Гърция?
    Враг не е този, който седи до теб, а този, който те измъчва.
    На малките хлапенца, които пишат във форума им съветвам да не си отварят човчетата в места, където нямат и понятие за това, което говорят!!! В социализма такива приказки са били забранени, а сега всичко отива на вятъра.
    Вие сте бъдещето, недейте да създавате излишни МЪКИ, защото животът е кратък.

Нека всеки се опита да достигне щастие като Автора на темата, без да се трови напразно. Културният човек си личи!!!!!!!

На Nuri искам да кажа, че щом те ненавиждат, по-добре намери някой, който не го прави!!!

Цитирай Първоначално написано от NuRi
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    за мен не е проблем да тръгна с някой който е турчин или циганин.. ходела съм с турчин ...но нашите едва ли биха били съгласни ако знаеха че съм ходила с турчин
    i kak beshe?
    Normalen chovek nali?
    Ne e nishto po razlichen ot bg...?;]
    абсолютно... смятам че българите не харесваме турци и цигани защото сме предубедени че те не са добри хора защото поне 50% от българите са имали проблеми с тях..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    MoHTaHa
    всеки си има свое мнение по въпроса,но аз определено не бих имала връзка с турчин..малко ли са ни момчетата в България и толкова ли са грозни,че да се занимавам с турци.. Съжалявам,ако на някой не му хреса мнението ми по въпроса,но...това е моето мнение

Град
    in my world!
    Предния ми приятел бе помак майка му беше българка макар и да бяхме от различни градове и т.н наще като знаеха че е турчин искаха да скъсаме не знаеш какви скандали е имало у нас...стига да е свестен човека к'во ме бърка какъв е!А това което казвате преди колко години...преди колко години си е било за тогава! и също съм съгласна с това
    Пък и лично мен ако питаш ...родителите и са мегаидиоти...мисля, че трябва да мисли по самостоятелно на тази възраст...и те да уважават избора и без значение дори да си избере маймуна и да се ожени за него.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Хаха колко сте смешни, като гледам кви коментари сте писали xD
    Аве усъзнайте се, в кой век живеем?!!!! Всички сме хора. Никой, никога не може да каже за своя сънародник, че е по - нисш от него, щот в края на краищата всички сме хора и заслужаваме добър живот.
    Според мен религията няма никво значение и звучи малко странно де. И човек от къде може да бъде толкова сигурен, че няма да се влюби в някой, който е от друга етнос и раса, и изповядва различна религия. Т'ва за мен е абсолютна тъпотия. Знайте, че човек никога не може да определи каква ще е неговата съдба. И не мислете толкова за миналото, щот си създавате излишни главоболия. Продължавайте напред, като се обичате, не му мислете толкова, то бъдещето ще ви покаже всичко! :P
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Цитирай Първоначално написано от fc
    Върни се 200 години назад във времето и виж дали е имало разлика. Виж как е било...
    +1 mali golemi nacionalisti sme tc tc
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Град
    Велико Търново
    специално за циганин незнам,но всичко останало мога да обикна

за мен е важен характера на момчето
    Руса кукличка

Голям фен Аватара на glamouros

Re: Какво ви е мнението?

Цитирай Първоначално написано от NuRi
    Има ли голяма разлика за вас момичета с какво момче ходите?
    Има ли значение дали е турчин или българин?
    Не ли е важно какъв е човека пред вас , когото харесвате?
    Не мога да разбера само вие българите ли задавате тия тъпи въпроси :
    Какво означава името ти?
    Ама ти турчин ли си?
    Наште ако разберат ще си имам неприятности, моля те когато те запозная с тях се представи с българско име !?!?

Аз съм студент и тръгнах с едно момиче от др. курс от моя колеж , но се оказа ,че тяхните имат против да ходи тя с турчин.
    Задължително ли е приятеля ви да е българин ,че да тръгнете с него?
    Ние да не ядем хора ве...
    Благодаря ,че ми обърнахте внимание...
    Дано некой ме разбере
    За мен няма абсолютно никакво значение. Важен е човека, а и съм сигурна че родителите ми биха ме подкрепили.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Голям фен Аватара на Remini
    Приятелю ако аз тръгна с някоя туркиня сигурно родата и ще ме убие
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

И к'фо като имаш сметки в евро и тн .. Ми няма значение лично за мен и кат гледам как се оплакват , че ''циганите постоянно се биели и предлагали секс ''... се едно българите не го правят ?!?!?! За т'фа че '' има достатъчно хубаво българи за да се занимавам с циганин'' - К'фа си повърхностна , тука не става значение за външия вид ... леле напрао ме разбивате понякога ... и ви не знаете що не ги харесвате ...

П.п Българка съм ...
    П.п 2 Happy christmas ^^
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми ся малко гадно може да прозвучи ама не си се представям с циганин или турчин Уважавам ги турците по принцип ама за гадже нз.. Е все пак ако съм влюбена може други работи да говоря ама като се замисля предпочитам българи...определено..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от OpenedSky
    И к'фо като имаш сметки в евро и тн .. Ми няма значение лично за мен и кат гледам как се оплакват , че ''циганите постоянно се биели и предлагали секс ''... се едно българите не го правят ?!?!?! За т'фа че '' има достатъчно хубаво българи за да се занимавам с циганин'' - К'фа си повърхностна , тука не става значение за външия вид ... леле напрао ме разбивате понякога ... и ви не знаете що не ги харесвате ...

П.п Българка съм ...
    П.п 2 Happy christmas ^^
    Бе и да ги пишеш тия работи, човек като си е изградил някакво мнение, няма да му го промениш. Всеки си отговаря за него. Едни сами са били жертва на турците, други пък са отраснали в такова семейство, в което не долюбват турците. И не разбрах защо смесваш турци и цигани. Като ги смеси, показа че не правиш разлика между тях и че приравняваш турчина на нивото на циганина. Тогава цялото ти мнение се обезсмисля.
    еlsy

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз нямам нищо против да познаваш хора от различни етноси...даже бих искала да познавам негри,турци и др..Интересни са ми,затова бих искала да познавам всякакви хора.Всички сме хора,независимо от цвета на кожата!

Не можеш да промениш нищо..И да,за българите има значение дали си турчин,циганин,китаец..
    Въпреки че,според мен никой не трябва да се зарича.И аз казвах няма да се зниамавам с циганин пък замалко щеше да стане работата.Но това,че съм в някаква степен расистка,ме спря.Така че,търси си някоя от твоите,защото в България определено има значение..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си