- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви е мнението?
Даа бе,да тръгна с турчин![]()
По-добре да стана монахиня.Не,че нещо...ама...просто ме отвращават
Не съм расистка...ама не мога да го направя тфа...Нищо лично.
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
+1 просто не мога да си го представя...Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Ае не знам какво да мисля. Народите не са наследствено създадени, а повече политически създадени през вековете и нищо чудно рус турчин преди 1000 години да е имал прадядо славянин или пък византиец.А за изселването им от Б-рия: това би довело до национална криза, защото не може населението на една държава да спадне драстично-ще рухнат фабрики, учреждения и т.н. Това, което е изградено в Б-рия е плод на всички, които живеят в нея.Вече сме в ерата на комуникациите и всички хора по света се мъчат да бъдат обединени.2-рата световна война показа на света, че расизмът води само до разруха.Докато някои си мислят. Да не забравяме, че и гърците ни мразят също толкова, колкото ние турците , понеже преди векове тези земи са били техни.Как би се почувствал един българин, когото го дискриминират в Гърция?
Враг не е този, който седи до теб, а този, който те измъчва.
На малките хлапенца, които пишат във форума им съветвам да не си отварят човчетата в места, където нямат и понятие за това, което говорят!!! В социализма такива приказки са били забранени, а сега всичко отива на вятъра.
Вие сте бъдещето, недейте да създавате излишни МЪКИ, защото животът е кратък.
Нека всеки се опита да достигне щастие като Автора на темата, без да се трови напразно. Културният човек си личи!!!!!!!![]()
На Nuri искам да кажа, че щом те ненавиждат, по-добре намери някой, който не го прави!!!![]()
абсолютно... смятам че българите не харесваме турци и цигани защото сме предубедени че те не са добри хора защото поне 50% от българите са имали проблеми с тях..Първоначално написано от NuRi
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Предния ми приятел бе помак майка му беше българка макар и да бяхме от различни градове и т.н наще като знаеха че е турчин искаха да скъсаме не знаеш какви скандали е имало у нас...стига да е свестен човека к'во ме бърка какъв е!А това което казвате преди колко години...преди колко години си е било за тогава! и също съм съгласна с товаПък и лично мен ако питаш ...родителите и са мегаидиоти...мисля, че трябва да мисли по самостоятелно на тази възраст...и те да уважават избора и без значение дори да си избере маймуна и да се ожени за него.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Хаха колко сте смешни, като гледам кви коментари сте писали xD
Аве усъзнайте се, в кой век живеем?!!!! Всички сме хора. Никой, никога не може да каже за своя сънародник, че е по - нисш от него, щот в края на краищата всички сме хора и заслужаваме добър живот.
Според мен религията няма никво значение и звучи малко странно де. И човек от къде може да бъде толкова сигурен, че няма да се влюби в някой, който е от друга етнос и раса, и изповядва различна религия. Т'ва за мен е абсолютна тъпотия. Знайте, че човек никога не може да определи каква ще е неговата съдба. И не мислете толкова за миналото, щот си създавате излишни главоболия. Продължавайте напред, като се обичате, не му мислете толкова, то бъдещето ще ви покаже всичко!:P
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
+1Първоначално написано от fc
![]()
mali golemi nacionalisti sme tc tc
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
специално за циганин незнам,но всичко останало мога да обикна![]()
за мен е важен характера на момчето![]()
Руса кукличка
За мен няма абсолютно никакво значение. Важен е човека, а и съм сигурна че родителите ми биха ме подкрепили.Първоначално написано от NuRi
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Приятелю ако аз тръгна с някоя туркиня сигурно родата и ще ме убие![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
И к'фо като имаш сметки в евро и тн ..Ми няма значение лично за мен и кат гледам как се оплакват , че ''циганите постоянно се биели и предлагали секс ''... се едно българите не го правят ?!?!?! За т'фа че '' има достатъчно хубаво българи за да се занимавам с циганин'' - К'фа си повърхностна , тука не става значение за външия вид ... леле напрао ме разбивате понякога ... и ви не знаете що не ги харесвате ...
П.п Българка съм ...
П.п 2 Happy christmas ^^
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Еми ся малко гадно може да прозвучи ама не си се представям с циганин или турчинУважавам ги турците по принцип ама за гадже нз.. Е все пак ако съм влюбена може други работи да говоря ама като се замисля предпочитам българи...определено..
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Бе и да ги пишеш тия работи, човек като си е изградил някакво мнение, няма да му го промениш. Всеки си отговаря за него. Едни сами са били жертва на турците, други пък са отраснали в такова семейство, в което не долюбват турците. И не разбрах защо смесваш турци и цигани.Първоначално написано от OpenedSky
Като ги смеси, показа че не правиш разлика между тях и че приравняваш турчина на нивото на циганина. Тогава цялото ти мнение се обезсмисля.
![]()
еlsy![]()
Аз нямам нищо против да познаваш хора от различни етноси...даже бих искала да познавам негри,турци и др..Интересни са ми,затова бих искала да познавам всякакви хора.Всички сме хора,независимо от цвета на кожата!
Не можеш да промениш нищо..И да,за българите има значение дали си турчин,циганин,китаец..
Въпреки че,според мен никой не трябва да се зарича.И аз казвах няма да се зниамавам с циганин пък замалко щеше да стане работата.Но това,че съм в някаква степен расистка,ме спря.Така че,търси си някоя от твоите,защото в България определено има значение..