.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Коледен подарък за гаджето??

Помогнете ми с предложения,вие какво бихте подарили на гаджето си... като изключим баналните подаръци - парфюм,плюшена играчка или сувенир.... нещо по-различно...което да не очаква любимия/любимата... А относно подаръците в натура - те си влизат в куверта
    Le gusta la fuma, la fama, la joda, la disco,faranduleo, sexo y tequila straight,ojalai que tu seas mi mai....Papi ponte listo
    Hasta que nos sorprenda el sol, solo sexo sin amor...

Град
    Дълбините на канала :D
    Не не не...ако видя още една такава тема ще се самоубияяяяяяяяяяяяяя........ .

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    svirkai da sme zaedno che i na men vze da mi pisva

kvo tolko q umuvate be i az se chudih cqla nosht i dnes kato izlqzoh vlqzoh prez 2-3 magazina i dosta neshta mi haresaha prosto izlez i razglejdai

на мен също мн неща ми харесват но искам чуждо мнение защото досега винаги съм измисляла сама подаръците
    Le gusta la fuma, la fama, la joda, la disco,faranduleo, sexo y tequila straight,ojalai que tu seas mi mai....Papi ponte listo
    Hasta que nos sorprenda el sol, solo sexo sin amor...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    сА ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ НА СЛЕДВАЩАТА

Цитирай Първоначално написано от tan0
    сА ТРЪПНА В ОЧАКВАНЕ НА СЛЕДВАЩАТА
    ok tuk sym

Град
    V MoQtA StAq
    рано се сещаш за подарък
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    чак сега?! ...
    И ИМА ТОЛКОВА МНОГО ТЕМИ ЗА ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА НА ГАДЖЕТО...АЕ Я ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА! МАМИЧКАТА МУ ..БАСИ МЪРЗЕЛИТЕ ....

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Re: Коледен подарък за гаджето??

Цитирай Първоначално написано от VictoriasSecret
    Помогнете ми с предложения,вие какво бихте подарили на гаджето си... като изключим баналните подаръци - парфюм,плюшена играчка или сувенир.... нещо по-различно...което да не очаква любимия/любимата... А относно подаръците в натура - те си влизат в куверта
    гледай сега ти най-добре познаваш човека до себе си знаеш какво обича и не,какво го интересува и радва,така че прецени си какво ще се хареса на половинката ти!абиколе магазините,разгледай и може и да ти дойде идея аз толкова случайно разбрах какво ще се хареса на моя приятел :P така че не се отказвай

Ти най-добре познаваш приятеля си и знаеш какво би му харесало.Разходи се по магазините и 100% ще му харесаш нещо
    Просто те искам за себе си повече , от колкото можеш да си представиш!!!

Ти пак може да подариш нещо плюшено,сувенир,гривна т.н. но се замисли и за начина по който ще го поднесеш...така можеш да направиш подаръка и момента спецялни и незабравими

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си