- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за ЕМО момичетата...
i t li si emoo..Първоначално написано от TheBeliever
..
Прическите са много хубави .. или поне някой,ама тея глупости с рязането и сдухвацията ... Меко казано е супер тъпо ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
malki sduxli koito ne znaqt na koi svqt se namirat i se opitvat da privlekat vnimanieto koeto im e lipsvalo predi
Ко да ви кажа, виждал съм и мога да ви кажа че това са красиви момичета които си прецакват живота![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Не ме кефат. Някои докарват външен вид, но повечето са некви прости кифли.
Че тва са разбира подтекстово от "емо"Първоначално написано от StayFly
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Напълно против сам .... има хубави емота, ама....за най малкото нещо и аиде отивам дасе самоубивам![]()
1. Емо не е просто стил. Според мен това е течение - като хипитата: дрехи, музика, представа за живота и т.н. Освен това не знаех, че само чалгарите носят токчета, дънки, поли и цветни дрехи.Първоначално написано от Nancy_
2. Хора, почнете да ги четете тези теми. Преди да пишете. Шегата за "приятелят ми е емо, но не е гей - ти да не си момче" беше забавна първия път. Следващи два беше просто тъпо.
3. CanyH, понякога кефиш
4. Тези момичета ме плашат. Наистина. Просто са...scary....
ЗДРАВЕЙТЕ !!! Това се оказва първата тема в която ще пишаКазвам се Георги на 14 години , ПРИЯТНО МИ Е !
Относно темата : Какво мисля за емо момичетата ? Специално за нашите "емота" (разбира се в кавички) според мен тяхните симпатии към този стил не са предимно кръвта , вените кухните и всички извратении всички предприемания на действия , не да се нараняват ги кефи а предимно как се обличат , плюшените им играчки близалките и глупостите.Най-вече според мен момичетата се зарибяват по снимките които виждат свободно из интернет.Това са просто едни момичета , които искат да бъдат така ... по-оригинални.Макар и да твърдят някой , че са емота ... НЕ.Приемайте ги като нормални хора (говоря единствено за нашите !!! БЕЗ ОТКАЧЕНИТЕ КОИТО СИ РЕЖАТ ВЕНИТЕ И ВСИЧКИ ИЗВРАТЕНИИ) А относно тези които си режат вените и предприемат луди действия ... това не са хора.Те се нуждаят от ... някакво специално наблюдение , възпитание.Аз съм тотално против тези хора ... това да се самонакажеш за нищото , просто за някаква бройка или за пари или не ме интересува вълбще за какво това е лудост.Но , отново повтарям , най-вече в България "емотата" (В КАВИЧКИ
) са просто любителки на модата да бъдат оригинални и красиви!Все пак всяко момиче иска да впечетли повече момчетата именно това е причината.
Относно мен , надявам се да стана активен във форума ви , харесва ми и за много години приятели !
Според мен е пълен идиот. Що не го баннат?Първоначално написано от Schneeflocke
Когато не си вре простотията в лицето на другите, е относително забавен.......Първоначално написано от StayFly
![]()
Schneeflocke, и аз това казвамЧе не само ''чалгарите'' ги носят, но доста хора разбират това под къси поли, впити блузки и т.н. ( разбираш ме за какъв тип дрехи говоря ) ..
Oshte li e moderno i interesno da si emo... Veche ne e dori originalno...ne znam kakvo tolkova im se kefite vsichki momcheta da tiq emota... zle sa.A i povecheto ne znaqt daje kakvi sa ideite na emotata.Psevdo rabota... Aide da zapochnem da se pitame.. a haresvate li chalgari,fashioni,metali,skinari,pynkari... takiva temi mai sym chela okolo 50 ...minimum...![]()
![]()
Така наречените ЕМО момичета/момчета ми приличат на осъвременен вариант на чалгаджии.
и мен мн ме кефят емо моми4етата
и момичетата и момчетата не стават
То си зависи от самото момиче, чесно казано повече ме кефат тея "позиорките" щотото зимат само тея сладките черти от стила и са яки...Обаче тея другите фанатички дето изпадат в някфи депресий, режат си вените, или некфи подобни са баси гадните...а за момчетата няма кфо да говориме...нямат с кфо да впечатлят, нека е да е с нещастие ...![]()