.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от lookinisde
    мммм сладки са но емо мом4етата са гейове
    Мне. Приятелят ми е емо и мога да те уверя, че не е гей
    i t li si emoo.. ..

Прическите са много хубави .. или поне някой,ама тея глупости с рязането и сдухвацията ... Меко казано е супер тъпо ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

malki sduxli koito ne znaqt na koi svqt se namirat i se opitvat da privlekat vnimanieto koeto im e lipsvalo predi

Ко да ви кажа, виждал съм и мога да ви кажа че това са красиви момичета които си прецакват живота

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Не ме кефат. Някои докарват външен вид, но повечето са некви прости кифли.

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    но повечето са некви прости кифли.
    Че тва са разбира подтекстово от "емо"

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    В сърцата на хората.
    Напълно против сам .... има хубави емота, ама....за най малкото нещо и аиде отивам дасе самоубивам

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Nancy_
    Оф, че сте тъпиии, стига с тия стилове!
    Какво означава чалгарка, метълка,емо, скейтърка..? Само аз ли не свързвам стила музика, който харесваш с начина ти на обличане и начина ти на живот?.. Не знам, странно ми е. "Емо стайл".. Какъв е този стил да си режеш вените? Това стил ли е, мода ли е? Мисля, че всичките стилове си минават с годините. Смисъл, като порастнеш малко ( не казвам, че съм голямата кака, на 16 съм ), спираш да се влияеш от тези неща, почваш да се обличаш просто по - женствено ( за момичетата, де ), по - ... нормално, обличаш това, което ти харесва и отива. И аз в 7ми и 8ми клас слагах дънки и маратонки, суичъри и т.н. Сега се обличам по съвсем различен начин, обувки на високи токчета, панталони, дънки, поли, модерни цветове и т.н., общо взето по модата, това, което в момента е по магазините. Но не мога да кажа, че съм чалгарка, както ще определят повечето. Наистина случам всякакъв вид музика, като отида на дискотека не си сядам на мястото, кефя се на всички, айде на почти всички песни, които пускат - и денс, и хип - хоп, ретро, чалга, хаус, дори и някои комерсиални метъл песни или пънк. Много неща изписах, увлякох се, мисълта ми беше, че не свързвам музиката със стила на обличане и начина на живот, и не мога да разбера как от дадена музика, даден стил или нещо такова ще започнеш да си режеш вените. Не знам, може и да съм в грешка, приемам критики, поправете ме, ако нещо.
    1. Емо не е просто стил. Според мен това е течение - като хипитата: дрехи, музика, представа за живота и т.н. Освен това не знаех, че само чалгарите носят токчета, дънки, поли и цветни дрехи.

2. Хора, почнете да ги четете тези теми. Преди да пишете. Шегата за "приятелят ми е емо, но не е гей - ти да не си момче" беше забавна първия път. Следващи два беше просто тъпо.

3. CanyH, понякога кефиш

4. Тези момичета ме плашат. Наистина. Просто са...scary....

ЗДРАВЕЙТЕ !!! Това се оказва първата тема в която ще пиша Казвам се Георги на 14 години , ПРИЯТНО МИ Е !

Относно темата : Какво мисля за емо момичетата ? Специално за нашите "емота" (разбира се в кавички ) според мен тяхните симпатии към този стил не са предимно кръвта , вените кухните и всички извратении всички предприемания на действия , не да се нараняват ги кефи а предимно как се обличат , плюшените им играчки близалките и глупостите.Най-вече според мен момичетата се зарибяват по снимките които виждат свободно из интернет.Това са просто едни момичета , които искат да бъдат така ... по-оригинални.Макар и да твърдят някой , че са емота ... НЕ.Приемайте ги като нормални хора (говоря единствено за нашите !!! БЕЗ ОТКАЧЕНИТЕ КОИТО СИ РЕЖАТ ВЕНИТЕ И ВСИЧКИ ИЗВРАТЕНИИ) А относно тези които си режат вените и предприемат луди действия ... това не са хора.Те се нуждаят от ... някакво специално наблюдение , възпитание.Аз съм тотално против тези хора ... това да се самонакажеш за нищото , просто за някаква бройка или за пари или не ме интересува вълбще за какво това е лудост.Но , отново повтарям , най-вече в България "емотата" (В КАВИЧКИ ) са просто любителки на модата да бъдат оригинални и красиви!Все пак всяко момиче иска да впечетли повече момчетата именно това е причината.

Относно мен , надявам се да стана активен във форума ви , харесва ми и за много години приятели !

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    3. CanyH, понякога кефиш
    Според мен е пълен идиот. Що не го баннат?

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    3. CanyH, понякога кефиш
    Според мен е пълен идиот. Що не го баннат?
    Когато не си вре простотията в лицето на другите, е относително забавен.......

Град
    Варна
    Под ножО сите емовци!

Град
    София
    Schneeflocke, и аз това казвам Че не само ''чалгарите'' ги носят, но доста хора разбират това под къси поли, впити блузки и т.н. ( разбираш ме за какъв тип дрехи говоря ) ..

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Oshte li e moderno i interesno da si emo... Veche ne e dori originalno...ne znam kakvo tolkova im se kefite vsichki momcheta da tiq emota... zle sa.A i povecheto ne znaqt daje kakvi sa ideite na emotata.Psevdo rabota... Aide da zapochnem da se pitame.. a haresvate li chalgari,fashioni,metali,skinari,pynkari... takiva temi mai sym chela okolo 50 ...minimum...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Wonderland
    Така наречените ЕМО момичета/момчета ми приличат на осъвременен вариант на чалгаджии.

и мен мн ме кефят емо моми4етата

и момичетата и момчетата не стават

То си зависи от самото момиче, чесно казано повече ме кефат тея "позиорките" щотото зимат само тея сладките черти от стила и са яки...Обаче тея другите фанатички дето изпадат в някфи депресий, режат си вените, или некфи подобни са баси гадните...а за момчетата няма кфо да говориме...нямат с кфо да впечатлят, нека е да е с нещастие ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си