- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- абе има ли и други като мене?
весела коледа първо!
стана ми чудно само аз ли имам много голямо желание да пиша любовни стихотворения на приятелката си? значи първото го написах един път като се бяхме поскарали и и го дадох едва преди дни - ефекта беше голям, каза че е най-милото, нежно и романтично нещо което някой е правил за нея и е плакала докато го чете
сега съм написал и друго, което според мен е много по-добро от първото (въпреки че и първото бих казал че се получи много добре като за първи опит в любовните рими - честно имам талант да пиша простотии и цинични стихотворения от години, и римите ми идват отвътре, ама нещо стойностно не съм писал до сега)
и ми стана чудно, някой друг прави ли го, правил ли го е... момичета как мислите готино ли е, ще се радвате ли да имате толкова романтичен приятелмисля си че сега тия неща се срещат само по филмите, и съм някакъв ненормален!
мерси
аа да забравих да кажа че съм на 21 а тя на 20 и е видяла много от живота, аз малко по-малко май, и не става дума за някакви копирания и празни приказки, а всяка дума е казана защото така я чувствам
az mn bih se zaradvala na stihotvorenie ili n6 podobno![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
на мен са ми писали .. и е страхотно чувството .. мн се зарадвах и съветвам всяко момче ако му се отдава както на теб да седне през свободното си време и да напише нещичко с което 100% ще зарадва любимата
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Аз много харесвам романтичните хора, а за романтичен приятееел.... това си е върха на сладоледа за мен.![]()
Щом е за нея, лично е, емоционално е, мисля, че ще го оцени. Не вярвам да има човек, който да умеее да обича, да получи такъв подарък от обичания от него и да не се зарадва.
Аз примерно бих била на седмото небе, ако знам, че това е направено с много любов. Само дето по- бих се радвала, ако някой ми посвети песен, ама която да си е саааааамо за мен, да е много лична и емоционална, пък дори и да не е балада.Просто съм по-музикална душа. Поезията ми е малко чужда.
Но като цяло чувството да получиш нещо, което да знаеш, че е специално за теб, да е било написано заради теб, простоооо е неописуемо. Мисля, че много ще се зарадва приятелката ти.
Аз, защото съм такава романтична натура, нищо, че съм на 19 г и 11 месеца... пак много се впечатлявам.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И аз съм го правил...мн й хареса..стихотворението сега е в дневника й ;]Първоначално написано от assd
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Да ти кажа честно и някое клише би могло да я разтопи стига да я обичаш!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
не съм пращала до сега,нито на мен са ми пращали,защото нещата си ги казваме без завъртулкитой ми казва ,че ме обича мн и аз на него същото и така...а иначе бих се зарадвала адски много на едно такова смс-че..стига думите които са вътре да са истински.
Руса кукличка