- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След първата ни раздялата ни вече не е същият!
hodq s edno mom4e koeto obi4ambezumno mnogo..nqmam dumi!taka e ot blizo 2 godini. oba4e lqtoto se bqhme razdelili.sega kogato pak sme zaedno,vee4e ne se darji taka kakto predi.smisal po-grub e.ne se darji taka hubavo kakto predi.tezi predi6ni darjaniq mi lipsvat.4udq se dalji na tova 4e 1-q pat sam se razdelila s nego zaradi drygo mom4e, ili prosto ne my e den,za6toto ima i drygo.kogato se vijdame se darji mn dobre,no po skype e sruden. ox molq vi kajete kakvo mislite
Нарушена 7 точка от правилата на форума
редактирано от RiseGirl
Ходи пак с друг и ще се държи добре с теб![]()
The Kingdom at The Road's End...
http://www.teenproblem.net/teenid/ss
Опира до доверието - веднъж изгубено, трудно се връща обратно... Просто сега вече се съмнява в теб и за да избегне вероятността отново да бъде наранен от теб, се държи на разстояние и е хладен... Това е според мен причината... Това, което може да направиш в случая, е да му докажеш по всевъзможни начини, че случилото се преди няма да се повтори... Късмет...
az puk mislq tfa za skype za pulna glupost...imam edin priqtel s koito kogato izlezem se durji super...a puk po skype .... e super tup ( ako moga tai da se izrazq) ... puk i misli6 li 4e ako toi se be6e razdeli s teb zaradi druga 6te6e da se otnasq6 pak s nego tai.... prosto vsi4ko za sujaleniq iska vreme ;(
Дай му малко време, нормално е да е студен, все пак си го зарязала и може би вече ти няма същото доверие. Опитай се отново да спечелиш доверието му, щом толкова го обичашУспех
![]()
Както казаха и преди мен, може би още ти няма напълно доверие и се държи малко по-студено...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
E ти какво искаш ?! Изчакай си първо търпеливо и си стой на гъза докато постепенно бавно си върнеш доверието му ... ; )
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Вземи ми буквите от клавиатурата!Първоначално написано от yuyuto
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Нормално..защитна реакция!Ти кфо искаш, ти лиже гъза ли?
може би просто защото го е страх да нестане като 1 път и затова се държи по грубо .......... просто поговори с него![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
според мен той вече ти няма същото доверие както преди и затова няма да се държи с теб както преди.
според мен той вече ти няма същото доверие както преди и затова няма да се държи с теб както преди.
+2873578435 MakeMeFeel четеш ми мислите душаПървоначално написано от MakeMeFeel
Според мен си отмъщава..
Или има друг вариант - търси внимание...
И аз бях така... Когато сме заедно ми е супер, но по скайп той все нещо прави и все си ляга рано.. сякаш ме избягва и се е случвало нарочно да се скарам с него само и само да остане да си пишеме нищо, че се караме.. Въпреки, че напоследък е точно обратното... Когато сме заедно се караме повече... Някакси нямам желание дори да го докосвам.. Та той не прави нищо мило за мен - харча си всичките възможни пари само и само да го зарадвам, да си прекараме по хубаво, а той като че ли попива всичко, но не дава нищо.. Някакви гушканици, лигавщини и т.н. и това е... Само, че аз нямам желание... тъжна съм, а е глупаво да съм тъжна за това... Та може би приятелят ти се науждае от повече внимание...
Съвсем нормално е когато дадена двойка се раздели за период от време,след това поне единият да е различен.
Почти винаги става така.Понякога дори без причина.
Нормално е да се държи дистанцирано с теб. Все пак предполагам малко или много си има едно на ум, че може пак да го за**еш заради някой друг. Не го притискай.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Първоначално написано от yuyuto
![]()
Да разделили сте се заради друго момче и сега ти е чудно защо той не е вече толкова мил с теб..аз се чудя даже как се е съгласил пак да тръгнете..
+Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=216223
Защо си хабите пръстите ?!^
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Мхм... много правилноПървоначално написано от ss
![]()
2 години си е дълго не съжелямаш ли,чи като сте тръгнали отново сте погазили всички хубави спомени с това грубо и безразлично държанеаз също ходих с момче 2 години и преди 3 месеца скъсахме и ощи ми е мн гадно,въпреки че се старая да го прикрива,опитвам се да го забравя,но нещо още не става.МОЖЕ БИ щях да съм щастлива,ако отново съм с него,но ме е страх от това,което ти се е случило на теб...Не мислиш ли,чи няма смисъл да сте заедно щом това го прави нещастен?
П.П Весела Коледа