- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми!
С приятеля ми правихме секс 1 ден след като ми свърши цикъла. Проблемът е че тои свърши в мен. 1 час след акта пих ескапел. Може ли вече да съм бременна? Кога най-рано мога да си направа тест. Какъв тест да си направя за да разбера по-бързо дали съм бременна? Има ли странични ефекти хапчето? Помогнете!!!
Нали си пила Ескапел?Тогава защо се притесняваш от бременност?Тест се прави на първия ден от закъснението или 2 седмици след половия контакт.Ескапел може да има странични ефекти от типа на промяна в цикъла и т.н.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
КАК МОЖЕ ДА ПИЕШ НЕЩО, БЕЗ ДА ПРОЧЕТЕШ ЛИСТОВКАТА !!!!! Това не са бонбонки!! Знаеш ли какво може да ти причини .. Не, разбира се.................................... Няма какво да те хокам .. Коледа еее ..
))
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
posledicite ot eskapel sa ujasni ama nqma koi da se zainteresova malkoПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Извинявам се маи не съм се изразила правилно. Листовката я прочетох и след това го изпих. като попитах дали има страничен ефект имах в предвид дали може да ми закъснее или някакви болки и т.н.
Оооооо помнят меееееПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
Така де .. мислех, че вече съм забравена
![]()
В интерес на истината от няколко месеца почти не съм влизала във форума.. Преместих се, това-онова ..... Но няма да се отървете толкова лесно то мен.... А с полицая почти се изгубихме за съжаление ..... : )
П.П. Съжалявам за СПАП-а ...
П.П.2 Помниш, че те обичам, НАЛИИИ?![]()
Помня аз,помня ама нито целувка виждам,нито прегръдкаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Амаха!!!
А иначе се радвам,че ме позна веднага,защото с тая смяна на никовете много хора ме познаха трудно![]()
П.П.И аз те обичам бе![]()
П.П.2 Ако пак изчезнеш за няколко месеца ще се караме жестоко![]()
П.П.3 И аз се извинявам за спама ама не сме се засичали от месеци![]()
Гуш, гуш, гушПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Добре, добре спирааааам да спамяяя.. Исках само да я гушна : )
Оправяй се сама. Кво ни занимаваш нас.