Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
Цитирай Първоначално написано от NeedfulThings
Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
уоу тва с детето накрая ме учуди, не го очаквах. и какво сега? аборт? на никой ли не си казала? сигурно ти е много тежко, не ми се иска да знам какво е да съм на твое място . успех ти желая, дано всичко ти се подреди .
Аборта го направих преди почти 6 месеца. Пиша сега, защото сега ме удари истината. Прекарах последните 2 Коледи при него, за да събудя Коледния дух у него и т.н. Винаги съм обичала Коледа и може да се каже, че и на 19 вярвах в Дядо Коледа. Сега вместо да съм със семейството си, седя сама с чаша уиски и се чудя как допуснах едно момче да стане толкова важно за мен.

Съжалявам, че е малко депресиращо. Не е замислих за това.

Споко колежке, не си сама. Аз също с чаша уиски в ръката заради едно момиче или по точно заради момичеТО. Но няма какво да се прави. Между другото какво уиски пиеш?
Тази вечер съм на Johnnie Black, един от любимите ми мъже. Все си мислех, че момчеТО и момичеТО не би трябвало да ни наранят и по това ги познаваме. Лошото е че много хора се представят за членуваният партньор. Затова сега си седя сама и чакам Дядо Коледа - нямам мляко и бисквити, но може да се чукнем с уиски и да замезим с ядки.

А ти какво пи? И...наздраве...